Enchiladas er en vanlig rett å spise i Mellom-Amerika og en super fredagsrett. Jeg har laget den med karbonadedeig av storfe, men du kan også lage den av kyllingdeig, eller vilt, som f.eks. elg.
500 g karbonadedeig
1 finhakka løk
1 reven gulrot
2 ss tacokrydder
1 boks mais
2 glass tacosaus
1 pk tortilla
200 g revet ost
Karbonadedeig og løk brunes før du tilsetter mais, tacokrydder og 1 glass tacosaus. Rull blandingen inn i tortillas, legg dem i ildfast form, hell over 1 glass tacosaus, strø over ost og gratiner det i ovnen på 200 grader, til osten er gyllen. Lag frisk salat og server enchiladas med tacochips, guacamole, som du finner oppskrift på HER eller rømme.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.