Enchiladas med mangold er sunt og smaker godt. Om du ikke får tak i mangold, kan du bruke finstrimlet spinat.
500 g karbonadedeig
1 finhakka løk
1 reven gulrot
2 ss tacokrydder
1 finstrimla mangold
2 glass tacosaus
1 pk tortilla
200 g revet ost
Karbonadedeig og løk brunes før du tilsetter gulrot, mangold, tacokrydder og 1 glass tacosaus.
Rull blandingen inn i tortillas, legg dem i ildfast form, hell over 1 glass tacosaus, strø over ost og gratiner det i ovnen på 200 gradet, til osten er gyllen. Lag salat og guacamole.
Salaten består av mizuna, feltsalat og ruccola, men du kan selvfølgelig bruke hvilke salater du vil.
Jeg serverer tomat, agurk, mais og salatløk i egne boller, sånn at alle kan ta det de liker best.
Guacamolen består av avocado, chili, koreander, hvitløk, sommersar og limesaft som jeg kjører til en jevn blanding med stavmikser. Om du vil ha en mer vanlig guacamole, finner du oppskrift HER.