Ensaladilla rusa er en russisk salat, som lages i Russland, i mange av landene i nærheten av Russland, men den lages også som en tapasrett i Spania. Den passer veldig godt som en liten godbit til en drink, eller et glass vin. Den passer også godt som en forrett, lunsjrett eller til frokost. Server den på litt brød, loff eller kjeks.
2 store poteter
3 gulrøtter
1/2 dl olivenolje
2 egg
50 g grønne erter
100 g majones
100 gram tunfisk i olje (ikke bruk oljen)
Kok poteter og gulrøtter møre i vann. Mos dem med olivenoljen. Hardkok eggene og del dem i terninger. Rør eggene inn i mosen sammen med ertene, majonesen og tunfisken.

Du finner flere velsmakende småretter fra fjern og nær her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.