Estragonkylling smaker veldig godt. Kylling og estragon er en nydelig kombinasjon, som jeg har lagt ut i mange varianter på bloggen. Denne er med hvitvin- og fløtesaus og oppskriften er passe til 4 personer.
2 ss smør
6 kyllingfilet delt i 2
1 pk aromasopp i skiver
1 pk sjampinjong i skiver
2 store løk i båter
4 fedd hvitløk, finhakket
4 dl hvitvin
½ dl kyllingfond
2 laurbærblader
1 potte estragonblader
7 dl fløte
Lys maisennajevner
1 neve finhakket kruspersille
Brun kyllingfilet, sopp, løk og hvitløk i smør. Tilsett hvitvin, fond, laurbær og estragon. La det koke inn til halv væskemengde. Tilsett fløte og la det koke i noen minutter. Jevn med maisenna og rør inn persille.
Sever estragonkylling med valgfrie grønnsaker og poteter. Jeg har brukt potetmos her, men båtpoteter smaker også nydelig til. Du finner spennende oppskrifter på poteter her og grønnsaker i mange varianter her.
Du finner mange varierte kyllingoppskrifter fra fjern og nær her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.