Et hyggelig høstbord kan lyse opp i den mørke tiden vi er inne i og for oss som har bursdag på høsten, kan dagen være et kjærkomment avbrekk i hverdagen. Jeg synes gjerne at dagen kan markeres litt ekstra, med god mat, godt drikke og gjester man er glad i. Høstfarger er ikke bare oransje og jordtoner. Selv om jeg synes det er fint, liker jeg å variere med rødligere toner også.
Jeg bruker to forskjellige måter å bestemme farger og dekorasjoner på. Den ene er å velge servietter, for deretter å finne passende blomster. Den andre måten, er å gi blomsterdekoratøren frie tøyler og ta med blomsten i butikken, for å finne de riktige serviettene til. Denne gangen har jeg gått for den siste varianten og er veldig fornøyd med resultatet.
Menyen til denne anledningen ble kantarellpai med chèvre og skinke til forrett, kalvefilet med konjakk- og peppersaus til hovedrett og salt karamellpannacotta til dessert.
Vil du ha mer inspirasjon til interiør og borddekking? Du finner det HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.