- Dette arrangement har allerede funnet sted.
Uavhengighetsdagen i Belarus – tidligere Hviterussland
3. juli
Uavhengighetsdagen i Belarus – tidligere Hviterussland feires 3. juli hvert år. Dagen er en offentlig fridag og feires med millitærparader, opptog med nasjonaldrakter og forskjellige arrangementer.
Belarus’ mat er påvirket av to hovedfaktorer, det lokale jordbruket og påvirkning fra nabolandene. De nasjonale kulinariske tradisjonene vært en blanding av baltiske, slaviske, jødiske og tyske retter.
De bruker mye kål, rotgrønnsaker, agurk, løk og hvitløk. Belgfrukter, korn, sopp, frukt og bær spises det også mye av. Karve, koriander, pepperrot, calamus, sennep og einer er mye brukt krydder.
Du finner oppskrifter fra Belarus her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-posten din her. Det er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.