Her finner du fiskeretter fra fjern og nær, både tradisjonelle og mer eksotiske retter.
- AkevittsildAkevittsild er godt, selv om du ikke liker akevitt også og den er nok faren min sin favorittsild. Jeg trorFortsett å lese “Akevittsild”
- Alt-i-en-form-fiskAlt-i-en-form-fisk er som navnet sier, hele måltidet i én form. Denne retten er lett å like for både liten ogFortsett å lese “Alt-i-en-form-fisk”
- Alt-i-en-form-laksAlt-i-en-form-laks er velsmakende og lager lite oppvask. Om du ønsker, kan du lage den med annen slags fisk også. OppskriftenFortsett å lese “Alt-i-en-form-laks”
- Amok trei – mok pa – fiskepakker med kokosAmok trei – mok pa – fiskepakker med kokos vil garantert imponere gjestene dine. Du får kjøpt bananblader i mangeFortsett å lese “Amok trei – mok pa – fiskepakker med kokos”
- BacalaoBacalao finnes i mange varianter i mange land i verden. I Portugal har de en bacalaooppskrift for hver dag iFortsett å lese “Bacalao”
- Bacalao fra Puerto RicoBacalao fra Puerto Rico kan ligne på den vi kjenner fra Portugal, men den inneholder kapers og avokado i tilleggFortsett å lese “Bacalao fra Puerto Rico”
- Bakt ishavsrøye med sennepspoteterBakt ishavsrøye med sennepspoteter smaker helt nydelig og er velegnet når man skal ha middagsgjester, siden det meste kan gjøresFortsett å lese “Bakt ishavsrøye med sennepspoteter”
- Bakt laks med svensk romsauce eller rognsaus med bakte sexypoteterBakt laks med svensk romsauce eller rognsaus med bakte sexypoteter og agurksalat er en enkel rett å servere til mangeFortsett å lese “Bakt laks med svensk romsauce eller rognsaus med bakte sexypoteter”
- Bakt laks med teriyakisaus, spinat og mangosalatBakt laks med teriyakisaus, spinat og mangosalat er en nydelig, Japansk fiskerett og en av favorittfiskerettene mine fra Japan. Oppskriften erFortsett å lese “Bakt laks med teriyakisaus, spinat og mangosalat”
- Bakt potet med gravlaks og kald rømmesausBakt potet med gravlaks og rømmesaus er en favorittlunsj for meg om dagen. Disse bakepotetene går ekstra fort, for jegFortsett å lese “Bakt potet med gravlaks og kald rømmesaus”
- BBQ-laksBBQ-laks er lettvint og godt. Du kan enten grille den, eller legge den i ildfast form og ta den iFortsett å lese “BBQ-laks”
- Breiflabb med quinoa, revne, ovnsbakte beter og en deilig saus med pepperrot og sennepBreiflabb med quinoa, revne, ovnsbakte beter, sammen med sausen med pepperrot og sennep, er en nydelig, balansert rett. Retten erFortsett å lese “Breiflabb med quinoa, revne, ovnsbakte beter og en deilig saus med pepperrot og sennep”
- Carpaccio av laksCarpaccio av laks smaker godt som forrett, til lunsj eller som en deilig, sval rett på varme sommerkvelder. 400 gFortsett å lese “Carpaccio av laks”
- Carpaccio av tunfiskCarpaccio av tunfisk smaker godt som forrett, til lunsj, som en del av et antipasti- eller tapasmåltid. Retten passer ogsåFortsett å lese “Carpaccio av tunfisk”
- CevicheCeviche er en rett fra Argentina, der fisken blir “kokt” i syren fra lime. Den smaker deilig som en forrett,Fortsett å lese “Ceviche”
- CevicheCeviche er en rett fra Argentina, der fisken blir “kokt” i syren fra lime. Den smaker deilig som en forrett,Fortsett å lese “Ceviche”
- Ceviche av laksCeviche er en rett fra Sør- og Mellom-Amerika, der fisken blir “kokt” i syren fra lime. Den smaker deilig somFortsett å lese “Ceviche av laks”
- Ceviche av laks (Salma)Ceviche er en deilig rett, som egentlig er fra Peru, men som brukes i store deler Mellom- og Sør-Amerika. JegFortsett å lese “Ceviche av laks (Salma)”
- Dal med torsk og linserDal med torsk og linser er en nydelig rett. Det er ikke så vanlig å få servert fisk i rettenFortsett å lese “Dal med torsk og linser”
- Deilig fisk i formI dag serverer jeg laks og grønnsaker i form. Det er enkelt, billig og ikke minst godt. Olje Valgfri fiskFortsett å lese “Deilig fisk i form”
- Dillpannacotta med laks og lakserognDillpannacotta med laks og lakserogn er en lekker og velsmakende forrett. Den kan med fordel gjøres nesten klar dagen iFortsett å lese “Dillpannacotta med laks og lakserogn”
- Dillpannacotta med ørret, ørretrogn og rekerDillpannacotta med ørret, ørretrogn og reker er en lekker og velsmakende forrett, som med fordel kan gjøres nesten klar dagenFortsett å lese “Dillpannacotta med ørret, ørretrogn og reker”
- Dorade fra Sør-EuropaDorade fra Sør-Europa er en saftig og smaksrik fiskerett, som for stor del tilberedes i ovnen. Rett før servering hellesFortsett å lese “Dorade fra Sør-Europa”
- Dorade med middelhavstilbehørDorade med middelhavstilbehør gir næring til hyggelige ferieminner. Dorade eller gyllen havkaruss, som den heter på norsk, er en fisk somFortsett å lese “Dorade med middelhavstilbehør”
- En smakfull forrett med fisk og skalldyrEn smakfull forrett med fisk og skalldyr er perfekt selskapsmat, med noe for enhver smak og mye av det kanFortsett å lese “En smakfull forrett med fisk og skalldyr”
- Enkel lakserett i ovnenEnkel lakserett i ovnen er praktisk i en hektisk hverdag. Det kjekke med denne retten, er at den i tilleggFortsett å lese “Enkel lakserett i ovnen”
- Fars makrellmiddagFars makrellmiddag er et av de beste barndomsminnene mine. Far, som var morfaren min, lagde denne retten når mormor varFortsett å lese “Fars makrellmiddag”
- Fersk tunfisk med nypoteter, minitomater fra egen hage og gremolataFersk tunfisk smaker nydelig og om du ikke har smakt det, kan jeg virkelig anbefale det. Det smaker helt annerledesFortsett å lese “Fersk tunfisk med nypoteter, minitomater fra egen hage og gremolata”
- Fersk tunfiskbiffFersk tunfiskbiff smaker veldig godt og ligner overhode ikke på den du får på boks. Flere av butikkjedene har etterFortsett å lese “Fersk tunfiskbiff”
- Ferske vårrullerFerske vårruller er en deilig, vietnamesiske rett, som vi gjør som en dugnad hos oss. Det er kjempehyggelig når alleFortsett å lese “Ferske vårruller”
- Fish and chipsFish and chips er en veldig populær rett hos oss og jeg synes det er smart å lage den nårFortsett å lese “Fish and chips”
- Fisk i bao bunsFisk i bao buns er en velsmakende og smaksrik middag. Du kan gjøre den sterkere eller mildere, ved å justereFortsett å lese “Fisk i bao buns”
- Fiskeburger i pommes stripesbrødFiskeburger i pommes stripesbrød er laget med en blanding av malt og finhakket fisk. Den er saftig og har enFortsett å lese “Fiskeburger i pommes stripesbrød”
- Fiskeform med snøfrisk og erterDenne fiskeformen er en god hverdagsrett som smaker godt med båtpoteter til, men det går fint med kokte også. DenneFortsett å lese “Fiskeform med snøfrisk og erter”
- FiskepinnerFiskepinner kan du fint lage selv og de blir som det meste, mye bedre enn de ferdigkjøpte. Jeg synes detFortsett å lese “Fiskepinner”
- Fiskesuppe med fiskepuddingFiskesuppe med fiskepudding er en ganske billig rett. Jeg synes ikke fiskepudding er så spennende, men den smaker godt i denneFortsett å lese “Fiskesuppe med fiskepudding”
- Fiskesuppe med selvfisket fangst på hyttaFiskesuppe med selvfisket fangst på hytta er noe av det beste jeg vet. Den smaker også fantastisk med fisk fraFortsett å lese “Fiskesuppe med selvfisket fangst på hytta”
- Flettet fisk med deilig pastissausFlettet fisk ser ganske stilig ut. Her har jeg brukt laks og torsk, men du kan også bruke annen fisk. JegFortsett å lese “Flettet fisk med deilig pastissaus”
- GranateplelaksGranateplelaks er inspirert av smaker fra landene sør og øst for Middelhavet. 700-800 g laksefilet Granateplemarinade: 3 ss hvit tamarindpastaFortsett å lese “Granateplelaks”
- Gresk laksGresk laks er en smakfull rett, som er enkel å lage. Jeg synes det kan være ganske greit å lageFortsett å lese “Gresk laks”
- Grillet kveite med paprikasausGrillet kveite med paprikasaus er en velsmakende sommerrett. Kveite er en av de beste fiskene jeg vet. Her har jegFortsett å lese “Grillet kveite med paprikasaus”
- Grillet kveite med spennende tilbehørKveite er en fantastisk fisk. En kveitekotelett passer perfekt til personer som ikke kan fordra bein, siden beinet ligger midtFortsett å lese “Grillet kveite med spennende tilbehør”
- Grillet tunfisk med nudler og thaisalatGrillet tunfisk med nudler og thaisalat med mango er både sunt og godt. Jeg er så heldig at jeg fårFortsett å lese “Grillet tunfisk med nudler og thaisalat”
- Grillet tunfisk med pirrende potetmos og asiatisk agurksalatGrillet tunfisk med pirrende potetmos og asiatisk agurksalat er inspirert av smakene fra Sør-Øst Asia. Tunfisk er en fisk hvorFortsett å lese “Grillet tunfisk med pirrende potetmos og asiatisk agurksalat”
- Grillet tunfisk med potetpuré og salsaGrillet tunfisk med potetpuré og salsa smaker friskt og godt. Tomatsalsa: 5 klasetomater, frøene tatt ut og delt i småFortsett å lese “Grillet tunfisk med potetpuré og salsa”
- Grillet tunfisk med quinoa, smørdampede rotstrimler og gremolataGrillet tunfisk med quinoa, smørdampede rotstrimler og gremolata er en god smakskombinasjon. Om du ikke har smakt fersk tunfisk, kanFortsett å lese “Grillet tunfisk med quinoa, smørdampede rotstrimler og gremolata”
- Gul fiskecurryGul fiskecurry serveres i det sørøstlige hjørnet av Asia. Jeg har brukt laks, men kan erstatte laksen med andre fasteFortsett å lese “Gul fiskecurry”
- Hjemmelaget fiskekraftHjemmelaget fiskekraft er enkelt og billig å lage selv. Når jeg kjøper fisk i fiskedisken og de skjærer ut fileteneFortsett å lese “Hjemmelaget fiskekraft”
- Hjemmerøkt skreiHjemmerøkt skrei smaker godt og kan serveres med mye forskjellig tilbehør, f.eks. eggesmør, ertepuré og potetmos. Den passer også sammenFortsett å lese “Hjemmerøkt skrei”
- Hummersuppe med laks og rekerHummersuppe med laks og reker inneholder ikke hummer, men hummerfond, som du får kjøpt på Meny og andre velassorterte matbutikkerFortsett å lese “Hummersuppe med laks og reker”
- Hvit pizza med røykelaks og rognJeg er veldig glad i mat fra havet og selv om du kanskje synes det virker merkelig med fisk ogFortsett å lese “Hvit pizza med røykelaks og rogn”
- Hvitløk- og pestobakt laks med den deilige fiskesausen til mammaHvitløk- og pestobakt laks med den deilige fiskesausen til mamma er mammas ide, og jeg har med god samvittighet harFortsett å lese “Hvitløk- og pestobakt laks med den deilige fiskesausen til mamma”
- Hvordan friske opp en trøtt fiskepuddingFiskepudding er noe av det trøtteste jeg vet, men jeg har funnet ut at den blir så spennende du gjørFortsett å lese “Hvordan friske opp en trøtt fiskepudding”
- Hvordan friske opp trøtte fiskeboller?Hvordan friske opp trøtte fiskeboller? Jeg kan nesten ikke tenke meg noe tristere enn fiskeboller, men vi har funnet flereFortsett å lese “Hvordan friske opp trøtte fiskeboller?”
- Innbakt steinbit med duchessepoteter og madeirasausInnbakt steinbit med duchessepoteter og madeirasaus er deilig festmat og mye kan gjøres nesten klart i forkant. Oppskriften er passe tilFortsett å lese “Innbakt steinbit med duchessepoteter og madeirasaus”
- Japansk fiskesuppe med tofu og omelettDe fleste av oss forbinder Japan med sushi og ikke suppe. Jeg er ofte i Tollbugata i Drammen og besøkerFortsett å lese “Japansk fiskesuppe med tofu og omelett”
- JulegløggsildJulegløggsild er kjempeenkel å lage og smaker veldig godt til julefrokosten. Husk å beregne tid til at smakene skal fåFortsett å lese “Julegløggsild”
- Kabaret eller aspikKabaret er en av barndommens festretter. Den sto alltid på koldtbordet og jeg synes den fortsatt smaker godt, med hjemmelagetFortsett å lese “Kabaret eller aspik”
- KarrisildKarrisild fås kjøpt i matbutikken, men den er ikke i nærheten så god som den du lager selv. Jeg vanner alltidFortsett å lese “Karrisild”
- Kokoscurry med tunfiskKokoscurry med tunfisk er en nydelig rett som spises flere steder i Oceania og Stillehavet. Oppskriften er passe til 2Fortsett å lese “Kokoscurry med tunfisk”
- KokoslaksKokoslaks er en rett det er enkelt å gange opp oppskriften og lage i langpanna, om det er mange somFortsett å lese “Kokoslaks”
- KokosnøttfiskKokosnøttfisk er en fantastisk rett fra Nauru. De bruker gjerne mahi-mahi eller tilapia, som er hvite fiskeslag. Siden det ikkeFortsett å lese “Kokosnøttfisk”
- Kokt laks med kald rømmesausKokt laks med kald rømmesaus og agurksalat er en klassiker på norske middagsbord. Siden både sausen og agurksalaten med fordelFortsett å lese “Kokt laks med kald rømmesaus”
- Kremet fiskesuppeKremet fiskesuppe smaker godt og passer både som lunsj, forrett, hovedrett og kveldskos. Denne er laget med laks, men duFortsett å lese “Kremet fiskesuppe”
- Kremet laksesuppeKremet laksesuppe smaker nydelig, både til lunsj, som forrett eller som hovedrett, med litt godt brød til. Det passer med bådeFortsett å lese “Kremet laksesuppe”
- Kveite med linser og rødvinssausKveite med linser og rødvinssaus smaker nydelig. Her har jeg servert den med gulrot- og sellerirotpuré og ertepuré. Sausen: 300Fortsett å lese “Kveite med linser og rødvinssaus”
- Kveite med rødbetepuré og nydelig sausKveite er en av de mest velsmakende fiskeslagene, synes jeg og her har jeg servert den med båtpoteter, en deiligFortsett å lese “Kveite med rødbetepuré og nydelig saus”
- Kveite med rosévin- og appelsinsausKveite med rosévin- og appelsinsaus er en spennende kombinasjon. Kveite er en nydelig fisk og her har jeg laget enFortsett å lese “Kveite med rosévin- og appelsinsaus”
- Kveitefilet med baconterninger og amaronesausKveitefilet med baconterninger og amaronesaus er en helt nydelig rett og en av mine absolutte favoritter. Denne gangen har viFortsett å lese “Kveitefilet med baconterninger og amaronesaus”
- Kveitefilet med ertepuré og hvitvinssausKveitefilet med ertepuré og hvitvinssaus er en nydelig kombinasjon. Om du ikke får tak i kveite, passer denne retten ogsåFortsett å lese “Kveitefilet med ertepuré og hvitvinssaus”
- Kveitefilet med mandelflak og nydelig smørsausKveitefilet med mandelflak og nydelig smørsaus har en del elementer som skal være ferdige samtidig, så det er litt jobb medFortsett å lese “Kveitefilet med mandelflak og nydelig smørsaus”
- Kveitefilet med stekt bacon, sylta agurk, gulrotpuré, ertepuré, bakt sjalottløk og pastissausKveitefilet med stekt bacon, sylta agurk, gulrotpuré, ertepuré, bakt sjalottløk og pastissaus er så godt at du gjerne kan servereFortsett å lese “Kveitefilet med stekt bacon, sylta agurk, gulrotpuré, ertepuré, bakt sjalottløk og pastissaus”
- KveitesuppeKveitesuppe blir kanskje ikke servert så ofte, men den smaker godt og om du ikke har tilgang til kveite, kanFortsett å lese “Kveitesuppe”
- Laks i appelsinsausLaks og appelsinsaus er en fin kombinasjon. Sausen kan selvfølgelig brukes til andre typer fisk også. Jeg har brukt agurksalatFortsett å lese “Laks i appelsinsaus”
- Laks i den grønne gørra med båtpoteter, edamamebønner og kjørvelsausLaks i den grønne gørra med båtpoteter, edamamebønner og kjørvelsaus er deilig selskapsmat, som både ser bra ut og smakerFortsett å lese “Laks i den grønne gørra med båtpoteter, edamamebønner og kjørvelsaus”
- Laks med dillstuede poteter og agurksalatLaks med dillstuede poteter og agurksalat er en tradisjonsrik rett og smaker nydelig. Du kan selvfølgelig lage denne retten medFortsett å lese “Laks med dillstuede poteter og agurksalat”
- Laks med eple- og fennikelsaus, ertepuré og baconLaks med eple- og fennikelsaus, ertepuré og bacon smaker kjempegodt og er en av mine favorittretter med laks. Du kanFortsett å lese “Laks med eple- og fennikelsaus, ertepuré og bacon”
- Laks med eplesausLaks med eplesaus er ikke den mest vanlige kombinasjonen, men det smaker veldig godt sammen. Eplesausen: 1 løk, finhakket 2Fortsett å lese “Laks med eplesaus”
- Laks med hjemmelaget teriyakisausLaks med hjemmelaget teriyakisaus smaker nydelig som en liten kveldsrett og kan fint også brukes som forrett. Om du vilFortsett å lese “Laks med hjemmelaget teriyakisaus”
- Laks med kald rømmesausLaks med kald rømmesaus smaker godt og er ganske lettvint å lage. Sausen kan godt lages noen timer i forveienFortsett å lese “Laks med kald rømmesaus”
- Laks med karri- og peppersausLaks med karri- og peppersaus er en av mine favorittretter med laks. Du får kjøpt syltet pepper på Meny ogFortsett å lese “Laks med karri- og peppersaus”
- Laks med pastis- og kjørvelsausLaks med pastis- og kjørvelsaus, gulrot- og blomkålpuré og mungobønner er en deilig rett. Mungobønnene kan fint erstatte poteter, menFortsett å lese “Laks med pastis- og kjørvelsaus”
- Laks med pepperrotsaus og ovnspoteterLaks med pepperrotsaus og ovnspoteter er ekstra godt varme, solrike dager, siden sausen serveres kald. Retten er også godt egnetFortsett å lese “Laks med pepperrotsaus og ovnspoteter”
- Laks med pesto, parmesan og gremolatapoteterLaks med pesto smaker ekstra nydelig på sommeren, synes jeg. Laksen: Laksen kan enten tas i stekepanna, eller legges iFortsett å lese “Laks med pesto, parmesan og gremolatapoteter”
- Laks med potetmos og smørdampede grønnsakerLaks med potetmos og smørdampede grønnsaker er en veldig velsmakende fiskerett. Oppskriften er passe til 4 personer. Laksen: 600 –Fortsett å lese “Laks med potetmos og smørdampede grønnsaker”
- Laks med potetsalat, sukkererter og agurksalatLaks med potetsalat er ikke så vanlig, men denne potetsalaten er laget spesielt for å passe til fisk. Laksen krydresFortsett å lese “Laks med potetsalat, sukkererter og agurksalat”
- Laks med sennepssausLaks med sennepssaus kan brukes til både hverdags og fest og er en stor favoritt hos oss. Oppskriften er passeFortsett å lese “Laks med sennepssaus”
- Laks med smak av ØstenLaks med smak av Østen er en velsmakende rett som lages på tiden det tar å koke ris. Et tipsFortsett å lese “Laks med smak av Østen”
- Laks og nudler som i ØstenLaks og nudler som i Østen er en veldig sunn rett, som er enkel å lage til mange. Oppskriften erFortsett å lese “Laks og nudler som i Østen”
- Laks og pasta med kremet tomatsausLaks og pasta med kremet tomatsaus likes av både små og store og er en fin rett om du skalFortsett å lese “Laks og pasta med kremet tomatsaus”
- Laks på en seng av fløtegratinerte poteter og grønnsakerLaks på en seng av fløtegratinerte poteter og grønnsaker er en velsmakende og ikke minst praktisk rett, om du ikkeFortsett å lese “Laks på en seng av fløtegratinerte poteter og grønnsaker”
- Laks på en seng av poteter og grønnsakerLaks på en seng av poteter og grønnsaker er god hverdagsmat og alt lages i samme form. Oppskriften er passeFortsett å lese “Laks på en seng av poteter og grønnsaker”
- Laks på grillenLaks på grillen er lettvint og veldig godt. Jeg har vært så heldig at jeg har fått tak i villaksFortsett å lese “Laks på grillen”
- Laks på pinne i pita med gresk salat og tzatzikiLaks på pinne i pita er en lettvint rett som kan tilberedes enten på grillen eller i stekepanna. Den kanFortsett å lese “Laks på pinne i pita med gresk salat og tzatziki”
- Laks som i ØstenLaks som i Østen er knallgodt og det tar kortere til å lage enn man skulle tro. 200 g laksFortsett å lese “Laks som i Østen”
- Laks teriyakiLaks teriyaki er en kjapp, velsmakende rett, som er populær hjemme hos oss. Fisken kan erstattes av annen fisk, eller kyllingFortsett å lese “Laks teriyaki”
- Laks teriyaki med deilige grønnsakerLaks teriyaki med deilige grønnsaker er en av mine favorittretter fra Japan og jeg lager den i mange varianter. DenneFortsett å lese “Laks teriyaki med deilige grønnsaker”
- Laks tikka masalaLaks tikka masala er laks marinert i en blanding av yoghurt og forskjellige krydder, servert i en deilig tomatsaus. OppskriftenFortsett å lese “Laks tikka masala”
- LakseburgerLakseburger er sunt og godt og enkelt å lage selv. Jeg har servert dem med burgerbrød, aioli, båtpoteter og littFortsett å lese “Lakseburger”
- Lakseburger med tartarsausLakseburger med tartarsaus smaker godt for både små og store burgerelskere og det er sunnere enn burgere av kjøtt. Lakseburgerne:Fortsett å lese “Lakseburger med tartarsaus”
- Lakseforrett med reker, rogn og pepperrotkremLakseforrett med reker, rogn og pepperrotkrem er en velsmakende forrett. Laksen serveres rå, så jeg bruker alltid Salma, som smakerFortsett å lese “Lakseforrett med reker, rogn og pepperrotkrem”
- LaksemousseLaksemousse både ser lekkert ut og smaker godt. Jeg synes den passer fint som festmat og gjøres klar i forveien,Fortsett å lese “Laksemousse”
- LaksepakkeLaksepakke kan varieres, nesten i det uendelige og du kan velge om du vil lage den på grillen eller iFortsett å lese “Laksepakke”
- Laksesandwich med sennepssaus og sylta grønnsakerLaksesandwich med sennepssaus og sylta grønnsaker er en av mine lunsjfavoritter. Vi serverer sandwichen med båtpoteter. Det er viktig åFortsett å lese “Laksesandwich med sennepssaus og sylta grønnsaker”
- LaksesuppeHjemmelaget fiskesuppe smaker mye bedre enn posesupper og det er slett ikke vanskelig eller spesielt tidkrevende. Denne oppskriften på laksesuppeFortsett å lese “Laksesuppe”
- LaksetacoLaksetaco smaker bedre enn det høres ut. Jeg liker godt denne varianten med fisk og hjemmelaget salsa. Det går fort åFortsett å lese “Laksetaco”
- Lettvint lakselunsj med tartarsausLettvin lakselunsj med tartarsaus er en god lunsj- eller middagsrett. Du kan gjøre den enklere eller legge mer jobb iFortsett å lese “Lettvint lakselunsj med tartarsaus”
- Lohipaistos – gravlaks- og potetformLohipaistos inneholder de to mest brukte middagsingrediensene i Finland, laks og poteter. Om du ikke vil grave laksen selv, kanFortsett å lese “Lohipaistos – gravlaks- og potetform”
- LuksusterteskjellLuksusterteskjell er en litt mer eksklusiv variant av terteskjell, som kan smake godt som forrett eller som en lunsjrett. JegFortsett å lese “Luksusterteskjell”
- LutefiskLutefisk er tradisjonsmat man enten elsker eller hater. Tilbehøret varierer fra familie til familie, men her er alt du trengerFortsett å lese “Lutefisk”
- Makrell i tomat – hjemmelagetNår vi har makrell igjen etter middagen, enten stekt eller grillet, lager jeg makrell i tomat og det er veldigFortsett å lese “Makrell i tomat – hjemmelaget”
- Mammas gratinerte tørrfiskMammas gratinerte tørrfisk er en oppskrift som ble til på en tur til Lofoten. Jeg synes den smaker helt nydeligFortsett å lese “Mammas gratinerte tørrfisk”
- Mannen i husets julesildMannen i husets julesild smaker deilig av portvin og julekrydder, som vi kjenner fra den norske julebaksten. 6 kryddersildfileter 1Fortsett å lese “Mannen i husets julesild”
- Marinert tunfisk med brokkolini gomaaeMarinert tunfisk med brokkolini gomaae er en japansk rett som jeg liker veldig godt. Om du ikke har tilgang tilFortsett å lese “Marinert tunfisk med brokkolini gomaae”
- Min beste oppskrift med fiskepuddingMin beste oppskrift med fiskepudding er en favoritt hos oss. Den er mye mer spennende, med røkt ørret i småFortsett å lese “Min beste oppskrift med fiskepudding”
- Minas pokebowlMinas pokebowl er en nydelig og sunn rett, som passer til lunsj eller kveldskos. Sausen: 1 dl soyasaus 2 ssFortsett å lese “Minas pokebowl”
- Minas thailaks med en liten tvistMinas thailaks med en liten tvist er en rett med god thaismak, men med en anelse sennep også. Oppskriften er passeFortsett å lese “Minas thailaks med en liten tvist”
- Mormors fiskegrateng med revne gulrøtterMormor lagde verdens beste fiskegrateng, eller fiskekretteng, som hun sa og det var ikke noe juks med makaroni. Hun serverteFortsett å lese “Mormors fiskegrateng med revne gulrøtter”
- OberstinnesildOberstinnesild er spesialiteten til stefaren min. Den passer perfekt på frokostbordet til jul og er veldig populær i vår familie.Fortsett å lese “Oberstinnesild”
- Oldebestas sild i det grønneOldebestas sild i det grønne er en gammel familieoppskrift og min absolutte yndlingssild. 8 spekesildfileter 2 dl majones 2 dlFortsett å lese “Oldebestas sild i det grønne”
- Ørretfilet med soppstuing og agurksalatØrretfilet med soppstuing og agurksalat er vel kanskje ikke den vanligste kombinasjonen, men det smaker nydelig sammen. Om du ikke fårFortsett å lese “Ørretfilet med soppstuing og agurksalat”
- ØrretforrettØrretforrett lager seg nesten selv. Fisken gjøres klar i minimum 2 timer før servering og settes kaldt. Det sprø landbrødetFortsett å lese “Ørretforrett”
- Ørretrøre i mørdeigsformerØrretrøre i mørdeigsformer er en super liten rett, som passer til koldtbord, tapas eller som en del av et festmåltid.Fortsett å lese “Ørretrøre i mørdeigsformer”
- Ørretrøre med rogn til forrettØrretrøre med rogn til forrett er kjekk når man skal servere til mange, siden den kan gjøres helt klar iFortsett å lese “Ørretrøre med rogn til forrett”
- Ovnsbakt breiflabb i bacon med røstipoteter og blåskimmelsausOvnsbakt breiflabb i bacon med røstipoteter og blåskimmelsaus er nydelig, både som romsntisk middag for to og som selskapsmat. 800Fortsett å lese “Ovnsbakt breiflabb i bacon med røstipoteter og blåskimmelsaus”
- Ovnsbakt doradeOvnsbakt dorade (dourada, dorado) er en nydelig Middelhavsrett. Om du har smakt dorade fra Middelhavet og synes den ikke erFortsett å lese “Ovnsbakt dorade”
- Ovnsbakt laks med parmesan- og persilletoppingOvnsbakt laks med parmesan- og persilletopping har smaker fra Middelhavsområdet og kan serveres med mye forskjellig tilbehør. Jeg har bruktFortsett å lese “Ovnsbakt laks med parmesan- og persilletopping”
- Ovnsbakt laks med pastis- og kjørvelsausOvnsbakt laks med pastis- og kjørvelsaus serveres med agurksalat og smørdampede grønnsaker. Når jeg får tak i hel villaks, erFortsett å lese “Ovnsbakt laks med pastis- og kjørvelsaus”
- Ovnsbakt laks med potetpuré og madeirasausOvnsbakt laks med potetpuré og madeirasaus er en litt uvanlig, men veldig velsmakende rett. Laksen: 800 g laks i porsjonsstykkerFortsett å lese “Ovnsbakt laks med potetpuré og madeirasaus”
- Panert rødspettePanert rødspette er godt, både på brødskiva som en lunsjrett og som middagsmat, med valgfrie poteter og grønnsaker. Panert rødspetteFortsett å lese “Panert rødspette”
- Pankofish and chips med tartarsaus – eller fiskepinner, om du vilDenne retten er veldig populær hos oss og jeg synes det er smart å lage den om sommeren, når duFortsett å lese “Pankofish and chips med tartarsaus – eller fiskepinner, om du vil”
- Parmesanlaks med agurksalat og kald rømmesausParmesanlaks er velsmakende og litt sprø på toppen. Det smaker godt sammen med rømmesausen og agurksalaten. Du kan bruke andreFortsett å lese “Parmesanlaks med agurksalat og kald rømmesaus”
- Pasta med bacon og laksPasta med bacon og laks er en “surf and turf”-rett, som betyr at det er en blanding av kjøtt ogFortsett å lese “Pasta med bacon og laks”
- Pasta med fersk tunfiskPasta med fersk tunfisk er en nydelig rett med middelhavssmak. Om du ikke får tak i fersk tunfisk, kan duFortsett å lese “Pasta med fersk tunfisk”
- Pasta med laks og spinatPasta med laks og spinat er lettvint og godt etter en dag på jobben og er passe til 4 personer. 1Fortsett å lese “Pasta med laks og spinat”
- Pasta med laks og tomaterPasta med laks og tomater smaker nydelig. Denne oppskriften kan også lages med andre fiskeslag er passe til 4 personer.Fortsett å lese “Pasta med laks og tomater”
- Pasta med laks og trøffelPasta med laks og trøffel er lettvint og god etter en dag på jobben og er passe til 4 personer.Fortsett å lese “Pasta med laks og trøffel”
- Pasta med tunfisk i kremet tomat- og kaperssausPasta med tunfisk i kremet tomat- og kaperssaus er en velsmakende pastarett med saus som er kremet av mascarpone. OppskriftenFortsett å lese “Pasta med tunfisk i kremet tomat- og kaperssaus”
- PepperrotsildPepperrotsild smaker friskt og godt og faller i smak hos de fleste. Om du aldri har lagd sild før, erFortsett å lese “Pepperrotsild”
- Piggvar med sennepssausPiggvar er en nydelig fisk. Her har jeg brukt fileter, som jeg har krydret med salt og pepper og stekt demFortsett å lese “Piggvar med sennepssaus”
- Plukkfisk – plokkfiskurPlukkfisk – plokkfiskur er tradisjonsmat i Norge og på Island, det smaker godt og er en fin måte å brukeFortsett å lese “Plukkfisk – plokkfiskur”
- Poke bowl med laks og chilimajonesPoke bowl med laks og chilimajones er velsmakende kosemat fra Hawaii. Poke er det hawaiiske ordet for å skjære ellerFortsett å lese “Poke bowl med laks og chilimajones”
- Poke bowl med laks og superrisPoke bowl er opprinnelig fra Hawaii, men er i ferd med å spre seg over hele verden. Det er ikkeFortsett å lese “Poke bowl med laks og superris”
- PortvinssildPortvinssild er et velsmakende innslag til julefrokoster og er morsomt å lage. Jeg lager minst ett nytt slag sild hvertFortsett å lese “Portvinssild”
- PotetmosfiskPotetmosfisk minner litt om plukkfisk, men har potetmos i stedet for den hvite sausen. Potetmosfisk er veldig barnevennlig og lettFortsett å lese “Potetmosfisk”
- Pulled laks med smak av østenPulled laks med smak av østen er en rett sønnen min har æren for. Det er spenende å tilsette nyeFortsett å lese “Pulled laks med smak av østen”
- Rakfisktartar – eller rakfisk for ferskingerRakfisktartar er rakfisk for nybegynnere. Jeg har ikke vokst opp med rakfisk, og har ikke hatt noe spesielt godt forholdFortsett å lese “Rakfisktartar – eller rakfisk for ferskinger”
- Red curry fiskesuppeRed curry fiskesuppe kommer fra Sørøst-Asia. Om du ønsker den sterkere, kan du tilsette chili. Denne oppskriften er passe tilFortsett å lese “Red curry fiskesuppe”
- Risotto med tunfisk og pestoRisotto med tunfisk og pesto smaker helt nydelig. Jeg husker risotto som noe trøtte greier fra barndommen, men har etterhvertFortsett å lese “Risotto med tunfisk og pesto”
- Rødspette med båtpoteter og pastis- og kjørvelsausRødspette med båtpoteter og pastis- og kjørvelsaus smaker godt til både hverdags og selskap. Her har jeg servert den medFortsett å lese “Rødspette med båtpoteter og pastis- og kjørvelsaus”
- Røkt ørretkremRøkt ørretkrem er en nydelig forret og det kjekke med den, er at mye kan gjøres klart mange timer iFortsett å lese “Røkt ørretkrem”
- Røykelaks med SkagensalatRøykelaks med Skagensalat er en forrett som kan gjøres nesten klar på forhånd, så den er grei å servere tilFortsett å lese “Røykelaks med Skagensalat”
- Salma med litt smak av Østen – nydelig og lettlagdSalma med litt smak av Østen er rask og enkel å lage og smaker godt. Om du ikke liker koriander, kanFortsett å lese “Salma med litt smak av Østen – nydelig og lettlagd”
- Seibiff med løkSeibiff med løk er en av de gamle, norske tradisjonsrettene og du finner den i frysedisken. En liten hemmelighet, erFortsett å lese “Seibiff med løk”
- Sennepssild med grønne eplerSennepssild kan serveres som godt pålegg til julefrokosten, til koldtbord eller til sildebord. Om du ikke har funnet din yndlingssildFortsett å lese “Sennepssild med grønne epler”
- Siciliansk tunfiskSiciliansk tunfisk er en nydelig og ikke minst rask middagsrett å tilberede. Du får kjøpt tunfisk hos Meny. Om deFortsett å lese “Siciliansk tunfisk”
- SildesalatSildesalat er enkelt å lage selv og det smaker mye bedre enn den du får kjøpt ferdig. Sildesalat smaker nydeligFortsett å lese “Sildesalat”
- SildetallerkenSildetallerken passer til frokost, forrett, lunsjrett eller som kveldskos. Sild brukes i hele Skandinavia, Storbritannia, de baltiske landene, Nederland, Øst-Fortsett å lese “Sildetallerken”
- Sitron- og urtebakt laksSitron- og urtebakt laks er både lettvint og godt. Jeg brukte båtpoteter og smørdampede gulrøtter til, men du kan gjerneFortsett å lese “Sitron- og urtebakt laks”
- Skatevinger med gremolataSkatevinger med gremolata er nydelig. Jeg bestiller skatevinge på Meny, men det er sikkert flere butikker som kan skaffe det.Fortsett å lese “Skatevinger med gremolata”
- Skrei med eple- og fennikelsaus, ertepuré, rogn og baconSkrei er benevnelsen på gyteklar torsk som har svømt gjennom Barentshavet og til norskekysten for å gyte. På den langeFortsett å lese “Skrei med eple- og fennikelsaus, ertepuré, rogn og bacon”
- Skrei med pastissausSkrei med pastissaus smaker nydelig. Du trenger egentlig ikke ekstra grønnsaker, siden det er grønnsaker i sausen, men jeg harFortsett å lese “Skrei med pastissaus”
- SolbærsildSolbærsild er noe helt nytt for meg, men jeg er veldig glad i solbær og regnet med at det måtteFortsett å lese “Solbærsild”
- Spicy, tomatisert laksesuppeSpicy, tomatisert laksesuppe fiskesuppen varmer godt en sen høst eller vinterkveld. Du kan gjøre den sterkere eller mildere ved åFortsett å lese “Spicy, tomatisert laksesuppe”
- Steam buns med laksSteam buns med laks er en nydelig rett med harmoniske smaker. Om du ønsker den sterkere, kan du tilsette chiliflak.Fortsett å lese “Steam buns med laks”
- Steinbit med agurk- og gulrotsalat og sennepssausSteinbit med agurk- og gulrotsalat og sennepssaus smaker godt og om du ikke får tak i steinbit, kan du brukeFortsett å lese “Steinbit med agurk- og gulrotsalat og sennepssaus”
- Steinbit med kreps og hummer- og grønnsakssausSteinbit med kreps og hummer- og grønnsakssaus er en nydelig rett, som gjerne kan serveres i finere selskaper. Sausen harFortsett å lese “Steinbit med kreps og hummer- og grønnsakssaus”
- Stekt torsk med barolosaus og annapoteterStekt torsk med barolosaus og annapoteter er min favorittmiddag med torsk. Barolo er en fantastisk vin og med en helFortsett å lese “Stekt torsk med barolosaus og annapoteter”
- SursildSursild er kjent og kjært på mange norske frokostbord. Du kan kjøpe ferdig, men det er morsomt å lage sildFortsett å lese “Sursild”
- Sverdfisk med gremolata og italienske bønner med småløk,Sverdfisk er ikke det enkleste å få tak i, i Norge, men jeg har bestilt fersk, vakuumpakket hos Meny. JegFortsett å lese “Sverdfisk med gremolata og italienske bønner med småløk,”
- Syltet laksSyltet laks er det nyeste tilskuddet til julefrokosten vår og er veldig populært. Syltet laks kan også brukes som forrett.Fortsett å lese “Syltet laks”
- TabascosildTabascosild er morsomt, raskt og enkelt å lage. Det eneste som tar tid er ventingen, men denne tiden kan brukes tilFortsett å lese “Tabascosild”
- TacosildTacosild er lett å like og kan være barn og unges vei inn i sildens vidunderlige verden. 1 glass tomatsildFortsett å lese “Tacosild”
- TerteskjellTerteskjell er en av oppskriftene som dukker opp når jeg blar i den gamle, håndskrevne kokeboka mi. Terteskjell var enFortsett å lese “Terteskjell”
- ThaifiskeburgerThaifiskeburger er både sunt og velsmakende. Du kan gjøre den så sterk eller mild du vil, ved å justere chilimengden.Fortsett å lese “Thaifiskeburger”
- ThaifiskegryteThaifiskegryte både smaker god og er sunt. Jeg har brukt steinbit, laks og argentinske villreker, men du kan bruke andreFortsett å lese “Thaifiskegryte”
- ThaifiskesuppeThaifiskesuppe passer til både lunsj, forrett og som en deilig liten kveldsrett. Denne deilige fiskesuppa er toppet med reker. Det smakerFortsett å lese “Thaifiskesuppe”
- ThaifiskesuppeThaifiskesuppe har en mild smak av kokos og kan gjøres sterkere eller mildere, ved å justere chilimengden. 1 finhakket løkFortsett å lese “Thaifiskesuppe”
- Thailandsk fiskewok med rekerThailandsk fiskewok med reker er rask å lage og er sunn i tillegg. Vi synes den er grei å lageFortsett å lese “Thailandsk fiskewok med reker”
- Thailandsk laks med nudlerThailandsk laks med nudler er en rett, som er rask å tilberede og smaker godt. Denne oppskriften er passe tilFortsett å lese “Thailandsk laks med nudler”
- Thainudler med laksThainudler med laks smaker godt og er i tillegg rask å lage. Om du får rester, smaker det godt iFortsett å lese “Thainudler med laks”
- ThaisildThaisild er en av de nyere sildevariantene på frokostbordet i jula, hos oss. Det høres kanskje merkelig ut å blandeFortsett å lese “Thaisild”
- Tomatisert fiskesuppeTomatisert fiskesuppe smaker godt, både som en lunsjrett, kveldsrett og som forrett til en middag. Denne varianten er ganske såFortsett å lese “Tomatisert fiskesuppe”
- Tomatisert fiskesuppe med laksTomatisert fiskesuppe med laks kan brukes som en lunsjrett, kveldsrett eller som forrett til en middag. Du kan også brukeFortsett å lese “Tomatisert fiskesuppe med laks”
- Torsk escabecheTorsk escabeche er deilig, marinert torsk med nydelige, ovnsbakte grønnsaker til. Oppskriften er passe til 4 personer. 1 kg torskefiletFortsett å lese “Torsk escabeche”
- Torsk med bakte perlepoteter og paprikasausTorsk med bakte perlepoteter og paprikasaus er en litt uvanlig kombinasjon, men paprikasausen passer godt til all hvit fisk. Torsken:Fortsett å lese “Torsk med bakte perlepoteter og paprikasaus”
- Torsk og sandefjordsmør som julemiddagTorsk og sandefjordsmør som julemiddag er vanlig på Sørlandet. Siden bonusfaren min er fra Kristiansand, står torsk med sandefjorsmør påFortsett å lese “Torsk og sandefjordsmør som julemiddag”
- Torsk på grønnsakseng med pestoTorsk på grønnsaksseng med pesto er en sunn rett, med smak av Italia. Om du vil gjøre det lettvint, kanFortsett å lese “Torsk på grønnsakseng med pesto”
- Torsk sous vide med råstekte poteter, glaserte gulrøtter, ertepuré og baconTorsk sous vide med råstekte poteter, glaserte gulrøtter, ertepuré og bacon, smaker nydelig og passer til selskap. Jeg har pyntetFortsett å lese “Torsk sous vide med råstekte poteter, glaserte gulrøtter, ertepuré og bacon”
- TorskerognTorskerogn husker jeg som en delikatesse fra barndommen min. Når jeg har fått tak i skreirogn og er jeg ganskeFortsett å lese “Torskerogn”
- Tunfisk med avokadoTunfisk med avokado er en nydelig rett, som både er sunn og enkel og rask å tilberede. Om du kunFortsett å lese “Tunfisk med avokado”
- Tunfisk med couscous og salatTunfisk med couscous og salat serveres med en karri- og mangodressing og er inspirert av landene i Midtøsten. Om duFortsett å lese “Tunfisk med couscous og salat”
- Tunfisk med couscoussalat og mango- og karridressingTunfisk med couscoussalat og mango- og karridressing er en rett, inspirert av mattradisjoner fra Midt-Østen. Om du ikke får takFortsett å lese “Tunfisk med couscoussalat og mango- og karridressing”
- Tunfisk med dillchimichurri og råstekte poteterTunfisk med dillchimichurri og råstekte poteter er en nydelig rett, inspirert av mattradisjoner fra Argentina og Uruguay. Om du ikkeFortsett å lese “Tunfisk med dillchimichurri og råstekte poteter”
- Tunfisk med gremolata og risottoDenne retten smaker harmonisk og om du ikke har forsøkt fersk tunfisk tidligere, kan jeg anbefale det. Den stekes omtrentFortsett å lese “Tunfisk med gremolata og risotto”
- Tunfisk med grilla grønnsaker og fennikel- og eplesausTunfisk med grilla grønnsaker og fennikel- og eplesaus kan fint brukes til festmat. Du får fersk tunfisk på Meny, RemaFortsett å lese “Tunfisk med grilla grønnsaker og fennikel- og eplesaus”
- Tunfisk med kremet kaperssausTunfisk med kremet kaperssaus er en av favorittrettene mine med tunfisk. Sausen passer veldig godt til de fleste andre fiskeslagFortsett å lese “Tunfisk med kremet kaperssaus”
- Tunfisk med pepper- og soppsausTunfisk med pepper- og soppsaus er en uvanlig kombinasjon, men veldig godt. Siden fersk tunfisk smaker i nærheten av enFortsett å lese “Tunfisk med pepper- og soppsaus”
- Tunfisk med potetsticks og tunfiskmajonesTunfisk med potetsticks og tunfiskmajones er en favoritt hos oss. Fersk tunfisk smaker nydelig og kan sikkert falle i smakFortsett å lese “Tunfisk med potetsticks og tunfiskmajones”
- Tunfisk med rødvinssaus og råstekte poteterTunfisk med rødvinssaus og råstekte poteter er nydelig selskapsmat. Du får kjøp fersk tunfisk i flere matbutikker. Råstekte poteter: SkjærFortsett å lese “Tunfisk med rødvinssaus og råstekte poteter”
- Tunfisk med salsa verde og bakte tomaterTunfisk med salsa verde og bakte tomater smaker friskt og godt som Middelhavet. Salsa Verde er en kjekk saus nårFortsett å lese “Tunfisk med salsa verde og bakte tomater”
- Tunfisk med sesampoteter og tomatgremolataTunfisk med sesampoteter og tomatgremolata er laget på ca. en halv time og smaker skikkelig godt. Tomatgremolata blir som grønnsakerFortsett å lese “Tunfisk med sesampoteter og tomatgremolata”
- Tunfisk med smak av Øst-AsiaTunfisk med smak av Øst-Asia er en velsmakende rett som lages på tiden det tar å koke ris. Et tipsFortsett å lese “Tunfisk med smak av Øst-Asia”
- Tunfisk med smak av ØstenTunfisk med smak av Østen er en stor favoritt her i huset. Om du ikke får tak i fersk tunfisk,Fortsett å lese “Tunfisk med smak av Østen”
- Tunfisk med småsinte ovnspoteter og gremolataTunfisk med småsinte ovnspoteter og gremolata er velsmakende og ganske sunn mat. Du får tak i fersk tunfisk på meny.Fortsett å lese “Tunfisk med småsinte ovnspoteter og gremolata”
- Tunfisk med smørdampet betemiks og gremolataTunfisk med smørdampet betemiks og gremolata kan anbefales på det varmeste. Her har jeg servert den med potetmos. Tunfisk erFortsett å lese “Tunfisk med smørdampet betemiks og gremolata”
- Tunfisk på japansk visTunfisk på japansk vis er fersk, nesten rå tunfisk, servert med salat og en nydelig, japansk saus. Du fårFortsett å lese “Tunfisk på japansk vis”
- Tunfisk som i NiceTunfisk kan varieres i nesten det uendelige og denne varianten er inspirert fra Nice i Frankrike. Tunfisk stekes som biff,Fortsett å lese “Tunfisk som i Nice”
- Tunfisk som i ØstenTunfisk som i Østen er en nydelig rett og om du ikke har smakt fersk tunfisk, anbefaler jeg det påFortsett å lese “Tunfisk som i Østen”
- Tunfisk Szechuan med nudler og bok choyTunfisk Szechuan med nudler og bok choy er en lettvint og velsmakende kinesisk rett, som smaker knallgodt. Du kan stekeFortsett å lese “Tunfisk Szechuan med nudler og bok choy”
- Tunfiskbiff med linser og gremolataTunfiskbiff med linser og gremolata er en sunn og velsmakende rett. Når den er lekkert stekt på grillen med rosaFortsett å lese “Tunfiskbiff med linser og gremolata”
- Tunfiskbiff med potetmos og gremolataTunfiskbiff med potetmos og gremolata er super mat å servere gjester, siden gramolataen skal serveres kald og kan lages iFortsett å lese “Tunfiskbiff med potetmos og gremolata”
- Tunfiskspyd med couscousTunfiskspyd med couscous er nydelig grillmat. Om du ikke har smakt fersk tunfisk, anbefaler jeg deg å prøve det. TunfiskFortsett å lese “Tunfiskspyd med couscous”
- TunfisktacoTunfisktaco av fersk tunfisk er helt nydelig og om du kun har smakt tunfisk fra boks, kan jeg love atFortsett å lese “Tunfisktaco”
- TunfisktatakiTunfisktataki er en av mine yndlingsretter. Om du er en av dem som synes sushi er i overkant rått, kanFortsett å lese “Tunfisktataki”
- Uer innbakt i panko og persille med tartarsaus og juksepommes fritesDenne deilige retten med uer, passer til både barn og voksne. Den saftige ueren er dekket av et sprøtt, velsmakendeFortsett å lese “Uer innbakt i panko og persille med tartarsaus og juksepommes frites”
- Vår aller beste fiskeburgerVår aller beste fiskeburger er laget med en blanding av malt og finhakket fisk. Den er saftig og har enFortsett å lese “Vår aller beste fiskeburger”
- Varmrøkt pepperlaks med spennende tilbehørVarmrøkt pepperlaks med spennende tilbehør inneholder flere elementer, som til sammen blir til en deilig kombinasjon. Alt kan gjøres klartFortsett å lese “Varmrøkt pepperlaks med spennende tilbehør”
- Villaks med eple- og fennikelsausVillaks med eple- og fennikelsaus smaker aller best med villaks, men det er ikke alltid så lett å få takFortsett å lese “Villaks med eple- og fennikelsaus”
- Vitello tonnatoVitello tonnato er en fantastisk italiensk rett som vanligvis brukes til lunsj, som forrett eller som en liten godbit påFortsett å lese “Vitello tonnato”
- Vitello tonnatoVitello tonnato er en deilig, italiensk rett, som kan brukes til lunsj, forrett eller til et antipastimåltid. Jeg legger den på et fat,Fortsett å lese “Vitello tonnato”
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.