Fiskeburger i pommes stripesbrød er laget med en blanding av malt og finhakket fisk. Den er saftig og har en nydelig dressing og burgerbrød, laget av pommes stripes og ost i vaffel- eller toastjern. Oppskriften gir 3-4 burgere.
Dressing:
3 dl crème fraîche
100 g majones
3 ss sweet chilisaus
1/2 ss srirachasaus
1 neve dill finhakket
1/2 sitron, kun saften
Salt og pepper
Bland alt sammen og sett kaldt til den skal brukes.
Burgeren:
2 pk salma 190 g, Halvparten finhakket og resten most
1 egg
1/2 sitron, kun saften
1 finhakket chili
2 ss strøkavring
Salt og pepper
Finhakket bladpersille
Rør alt godt sammen og form runde burgere, som stekes i smør i varm stekepanne i ca. 2 min. på hver side.
Pommes stripesbrød:
1 neve pommes strips
1/2 dl revet cheddar
Fordel pommes strips i varmt toast- eller vaffeljern og dryss osten over. Stek til osten er sprø og har fått fin farge.
Servering:
Legg burgerne i varme pommes stripesbrød sammen med f.eks. råkost, agurk, salat og bacon eller annet tilbehør du er glad i. Risle over dressingen og kos deg.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.