Fiskeburger i pommes stripesbrød

Fiskeburger i pommes stripesbrød er laget med en blanding av malt og finhakket fisk. Den er saftig og har en nydelig dressing og burgerbrød, laget av pommes stripes og ost i vaffel- eller toastjern. Oppskriften gir 3-4 burgere.

Dressing:

3 dl crème fraîche
100 g majones
3 ss sweet chilisaus
1/2 ss srirachasaus
1 neve dill finhakket
1/2 sitron, kun saften
Salt og pepper

Bland alt sammen og sett kaldt til den skal brukes.

Vår aller beste fiskeburger
Dressing til fisk og skalldyr

 

Burgeren:

2 pk salma  190 g, Halvparten finhakket og resten most
1 egg
1/2 sitron, kun saften
1 finhakket chili
2 ss strøkavring
Salt og pepper
Finhakket bladpersille

Rør alt godt sammen og form runde burgere, som stekes i smør i varm stekepanne i ca. 2 min. på hver side.

Vår aller beste fiskeburger
Vår aller beste fiskeburger, før steking
Pommes stripesbrød:

1 neve pommes strips

1/2 dl revet cheddar

Fordel pommes strips i varmt toast- eller vaffeljern og dryss osten over. Stek til osten er sprø og har fått fin farge.

Vaffelchipsburgerbrød
Servering:

Legg burgerne i varme pommes stripesbrød sammen med f.eks. råkost, agurk, salat og bacon eller annet tilbehør du er glad i. Risle over dressingen og kos deg.

Fiskeburger i Pommes stripesbrød
Fiskeburger i pommes stripesbrød

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese