Om du er en av dem som har et gammelt fonduesett stående, kan du trygt ta det frem igjen. Det er hyggelig å samle seg rundt en fondue og det er bare fantasien som begrenser tilbehøret. Fondue kommer opprinnelig fra Sveits, men spredde seg over store deler av verden i min barndom.
Forskjellige typer kjøtt, er en viktig del av fonduen. I tillegg settes det frem diverse sauser, krydder og annet ønsket tilbehør.
Jeg har en del forslag, som kan gjøre fonduen mer spennende enn sist du tørket støv av den.
Vi synes det er godt med poteter til, så jeg lager gjerne et slag i ovnen, som for eksempel småsinte ovnspoteter.
En salat passer jo godt til og kan varieres etter smak og behag.
Sausen(e) smaker best når de(n) er hjemmelaget, så ta en titt inn HER og la deg friste. Jeg kan anbefale blåskimmelsaus, som er varm og aioli, som er kald.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.