Fortsatt litt sommer i hagen

Det nærmer seg høst, men etter en runde i hagen i dag, kan jeg fortsatt kjenne gleden over at sommeren ikke er helt over. Disse vakre liljene er av en eller annen grunn, mye senere i blomst en resten av liljeplantene våre.

Fortsatt litt sommer i hagen
Fortsatt litt sommer i hagen

Klematisen og rosene er også i full blomst. Det er varmt og godt i lufta og vi er snart klare for en middag ute på verandaen.

Fortsatt litt sommer i hagen

I dag tester vi det helt nye kjøkkenvidunderet vårt – en sous vide. Prinsippet er at maten ligger vakumpakket på lav temperatur i time etter time og resultatet skal bli mørt og saftig. Akkurat nå ligger det et stykke reinsdyr der og vi er veldig spente på resultatet.

Fortsatt litt sommer i hagen

Du kan se oppskrifter i sous vide her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese