Fresas con crema eller jordbær med krem er en helt nydelig dessert og den er ikke vanskelig å lage. Oppskriften gir 6 deilige porsjoner.
1 kg jordbær
2,5 dl kremfløte
1 ts vaniljeekstrakt
1 dl søtet kondensert melk
1,25 dl rømme
Fjern hamsen og del jordbærene i små terninger. Spar 6 jordbær til pynt. Bland fløten med 2 dl av jordbærterningene og kjør det i en jordbær blender, foodprosessor eller med en stavmikser, til jordbærene er helt most og fløten er halvpisket til krem. Tilsett vanilje, søtet kondensert melk og rømme, og bland godt. Hell kremen over jordbærene og bland godt. Fordel blandingen i 6 porsjonsglass, del de siste 6 jordbærene i terninger og legg på toppen, sammen med mynteblader. Server umiddelbart eller dekk til og avkjøl i kjøleskapet.
Du finner flere spennende dessertoppskrifter fra fjern og nær her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.