Fylt brød

Fylt brød

Fylt brød er deilig som lunsj, en kveldsrett eller som tilbehør til suppe eller tapas. Fylt brød er også en fin måte å bruke opp gammelt brød på.

1 landbrød ev. loff

1 pk bacon i små terninger, sprøstekt

50 g smør, romtemperert

1 ss dijonsennep

2 fedd hvitløk, finhakket

1 kvast persille, finhakket

150 g ost, gjerne vellagret og gjerne flere slag

Skjær brødet i ruter på ca. 3 x 3 cm. Ikke skjær helt igjennom, for brødet skal henge sammen i bunnen.

Bland smør, hvitløk, persille og sennep. Gni inn brødet med smørblandingen, inkl. nedi kuttene. Dytt baconet ned i snittene og deretter osten.

Legg brødet på et bakeark, i en ildfast form og sett det i ovnen på 200 grader til osten får fin farge, ca. 15 min.

Fylt brød
Fylt brød

 

Vil du ha flere tips til hvordan du kan bruke opp gammelt brød? Lag gratinert løksuppe eller sjekk her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese