Gambas al ajillo er en deilig forrett/tapasrett som kan lages på mange måter. på, Denne oppskriften er passe til 4 forretter og en av mine favoritter.
50 g smør
2,5 dl olivenolje
Varmes
4 fedd hvitløk i tynne skiver
1 tørket chili, knust
1/2 ss kyllingfond
80 g reker
1 neve finhakket bladpersille
Varm opp smør og olivenolje i en gryte eller liten stekepanne. Tilsett resten av ingrediensene, bortsett fra rekene og persillen. La det småputre til hvitløken er gyllen.
Rekene pilles og legges i ildfaste småformer. Hell blandingen over rekene og pynt med bladpersille.
Du finner flere velsmakende skalldyroppskrifter her, og mange spennende og varierte matretter fra fjern og nær her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.
Nam! Så godt det så ut! 🙂 Gambas al Ajillo er min favoritt 😀 God påske til deg og dine 🙂
God påske 😊