Her finner du oppskrifter på velsmakende gjærbakst fra fjern og nær:
- Babka – cozonac med nøtte og mandelsponBabka – cozonac med nøtte er gjærbakst, med opprinnelse i jødiske befolkninger i flere land. Du kan fylle den medFortsett å lese “Babka – cozonac med nøtte og mandelspon”
- BagelsBagels er deilig til frokost eller lunsj. De er fine å fryse og ta opp etter hvert som de skalFortsett å lese “Bagels”
- BaguettelunsjBaguettelunsj passer både som kos hjemme og som niste. Baguetter smaker aller best når du har laget dem selv, menFortsett å lese “Baguettelunsj”
- Baguettepizza – lettvint og godtBaguettepizza er en kjapp lunsj-, kvelds- eller middagsrett, som kan varieres i det uendelige og om nødvendig tilpasses hver enkeltFortsett å lese “Baguettepizza – lettvint og godt”
- Baguettepizza med kjøttsausBaguettepizza med kjøttsaus er en god lunsj-, kvelds- eller middagsrett, og en super måte å bruke rester på. Baguettepizza smakerFortsett å lese “Baguettepizza med kjøttsaus”
- BaguetterBaguetter smaker godt med pålegg i, men også som tilbehør til supper, salater og mye mer. Jeg oppdaget denne fantastiskeFortsett å lese “Baguetter”
- Bake brød i pizzaovnenBake brød i pizzaovnen er smart å gjøre på ettervarmen etter pizzastekingen og det blir veldig godt. De fleste gangeneFortsett å lese “Bake brød i pizzaovnen”
- BBQ-pizza med kyllingBBQ-pizza med kylling smaker litt anderledes, siden jeg bruker BBQ-saus i stedet for vanlig pizzasaus. Jeg liker å bruke BabyFortsett å lese “BBQ-pizza med kylling”
- BiffpizzaBiffpizza er kjempegodt og super restemat om du har hatt helstekt kalv- eller oksefilet. Du kan også kjøpe et biffstykkeFortsett å lese “Biffpizza”
- BlomsterfoccaciaBlomsterfoccacia kan bringe frem kunstneren i deg. Jeg har laget focaccia mange ganger, men fikk lyst til å kaste megFortsett å lese “Blomsterfoccacia”
- Boller som har “alt”Boller som har “alt” er ikke som andre boller. Jeg så en reklame for en bensinstasjonbolle og tenkte, hvor vanskeligFortsett å lese “Boller som har “alt””
- Brioche pølsebrødBrioche pølsebrød er luftige og saftige pølsebrød med franske aner. Brioche er fransk gjærbakst, som har en lekker gulfarge. DetFortsett å lese “Brioche pølsebrød”
- BriocheburgerbrødBriocheburgerbrød er saftige og luftige burgerbrød, som er supre som ferske, men også egner seg til frysing. Brioche er franskFortsett å lese “Briocheburgerbrød”
- BurgerbrødBurgerbrød er enkelt å lage selv og de smaker veldig godt. Denne oppskriften gir 16 fine og luftige burgerbrød. JegFortsett å lese “Burgerbrød”
- Calzone – innbakt pizzaCalzone er en italiensk innbakt pizza, som kan fylles med det meste. Denne har jeg fylt med italiensk kjøttsaus, menFortsett å lese “Calzone – innbakt pizza”
- Deilig, hjemmebakt brødDeilig, hjemmebakt brød er supert å lage i store mengder og fryse ned. Varmt, hjemmebakt brød smaker kjempe godt. DetteFortsett å lese “Deilig, hjemmebakt brød”
- Eple- og blåskimmelpizza med balsamicoEple- og blåskimmelpizza med balsamico er en pizza jeg oppdaget på en reise i Middelhavet. Denne pizzaen er en avFortsett å lese “Eple- og blåskimmelpizza med balsamico”
- FastelavnsbollerFastelavnsboller er en tradisjon hos oss. Fastelavn betyr egentlig kvelden før fasten og er dagen som tradisjonelt åpnet den kristneFortsett å lese “Fastelavnsboller”
- Fastelavnsboller – litt morsommereFastelavnsboller kan lages litt morsommere. Det er mest fantasien som begrenser. Jeg gikk litt amokk denne gangen og tok medFortsett å lese “Fastelavnsboller – litt morsommere”
- Fine rundstykker med frømiksFine rundstykker med frømiks er luftige og saftige og nydelig tilbehør til supper, gryteretter, eller til frokost med deilig påleggFortsett å lese “Fine rundstykker med frømiks”
- Fint grytebrødFint grytebrød er både lettvint og godt, men du må beregne litt tid, for det bakes over 2 dager. DuFortsett å lese “Fint grytebrød”
- Flettekrans – en luftig og smakfull enFlettekrans er nydelig gjærbakst, hvor fyllet kan varieres etter det du har lyst på. Denne oppskriften gir en lekker ogFortsett å lese “Flettekrans – en luftig og smakfull en”
- FletteloffFletteloff ser lekkert ut og denne oppskriften gi to luftige og kjempegode loff. Det er ikke bare i Norge detFortsett å lese “Fletteloff”
- FlettestengerFlettestenger er en av yndlingsgjærbakstene mine. Denne oppskriften gir to flotte, luftige flettestenger. Som alltid, er det smart å laFortsett å lese “Flettestenger”
- FoccaciaFoccacia er et nydelig italiensk brød, som passer til både supper, gryteretter og tapas (eller antipasti som det heter i Italia).Fortsett å lese “Foccacia”
- FoccaciaFoccacia er et nydelig italiensk brød, som passer til både supper, gryteretter og tapas (eller antipasti som det heter iFortsett å lese “Foccacia”
- FrikadellepizzaFrikadellepizza er en pizza med inspirasjon fra Danmark. Jeg har laget den med rester fra en middag med frikadeller, menFortsett å lese “Frikadellepizza”
- Glutenfritt fiberbrødGlutenfritt fiberbrød er lekkert, sunt, godt og mye billigere enn å kjøpe glutenfritt brød. 100 g valnøtter 100 g solsikkekjernerFortsett å lese “Glutenfritt fiberbrød”
- Gresk pizzaPizza kan være så mangt, så hvorfor ikke prøve denne deilige, greske varianten med kjøttboller. Jeg hadde greske kjøttboller iFortsett å lese “Gresk pizza”
- Gresk pizza med kjøttdeigGresk pizza med kjøttdeig er veldig populært hos oss. Om du liker gresk mat, er denne en vinner. Den harFortsett å lese “Gresk pizza med kjøttdeig”
- Grovbrød med økologisk svedjerugmelGrovbrød med økologisk svedjerugmel er sunt og metter lenge. Jeg lager ofte flere, som jeg deler i to og fryser, tilFortsett å lese “Grovbrød med økologisk svedjerugmel”
- Grove og mye sunnere hamburgerbrødGrove og mye sunnere hamburgerbrød er et godt alternativ, dersom du ønsker et sunnere kosthold. Som med annen gjærbakst, erFortsett å lese “Grove og mye sunnere hamburgerbrød”
- Grove rundstykkerGrove rundstykker er både sunt og godt og det er heller ikke så vanskelig å lage. Jeg pleier å bakeFortsett å lese “Grove rundstykker”
- Grove rundstykker med müsliGrove rundstykker med müsli er mettende og smaker godt både med pålegg på og som tilbehør til f.eks. supper, salater ogFortsett å lese “Grove rundstykker med müsli”
- Grovt grytebrødGrovt grytebrød er lettvint å lage, siden det ikke er noen elting, men det tar lang tid. Du setter deigen den førsteFortsett å lese “Grovt grytebrød”
- HawaiipizzaHawaiipizza er pizza med ananas, bacon og skinke. Den aller første Hawaiipizzaen ble til på en restaurant i Ontario iFortsett å lese “Hawaiipizza”
- Hjemmebakte pølsebrødHjemmebakte pølsebrød smaker godt og hvorfor ikke gi ventepølsa et nytt og bedre liv? Denne oppskriften gir 10 flotte pølsebrød.Fortsett å lese “Hjemmebakte pølsebrød”
- HornHorn er alltid greit å ha i fryseren. De er svært anvendelige, både med pålegg inni, og som tilbehør tilFortsett å lese “Horn”
- Horn med ost- og skinkefyllHorn med ost- og skinkefyll er en deilig lunsjrett og super å ta med på tur. Denne oppskriften gir 32Fortsett å lese “Horn med ost- og skinkefyll”
- Hvetekringle med vaniljekrem og makronfyllHvetekringle med vaniljekrem og makronfyll er knallgodt og oppskriften gir en lekker og luftig hvetekringle. Det smart å la gjærdeigFortsett å lese “Hvetekringle med vaniljekrem og makronfyll”
- Hvit pizza med bacon og ananasHvit pizza med bacon og ananas er ikke så vanlig, men veldig godt. Jeg blir stadig mer glad i hvit pizzaFortsett å lese “Hvit pizza med bacon og ananas”
- Hvit pizza med kalkun og baconHvit pizza med kalkun og bacon er ikke så vanlig, men veldig godt. Jeg anbefaler virkelig å prøve. Den erFortsett å lese “Hvit pizza med kalkun og bacon”
- Hvit pizza med kalkun, bacon og soppHvit pizza er en fin avveksling med hvit saus i stedet for den tradisjonelle tomatsausen. Dette er også en finFortsett å lese “Hvit pizza med kalkun, bacon og sopp”
- Hvit pizza med karamellisert løk og biffresterHvit pizza med karamellisert løk og biffrester er en velsmakende måte å bruke restemat på. Om du ikke har forsøktFortsett å lese “Hvit pizza med karamellisert løk og biffrester”
- Hvit pizza med kjøttdeigHvit pizza med kjøttdeig er ikke like vanlig som den med tomatsaus, men smaker veldig godt. Denne er laget medFortsett å lese “Hvit pizza med kjøttdeig”
- Hvit pizza med nduja og trøffelsalamiHvit pizza med nduja og trøffelsalami er en smaksrik pizza. Nduja er en godt krydret, smørbar pølse fra Calabria iFortsett å lese “Hvit pizza med nduja og trøffelsalami”
- Hvit pizza med sopp og spekeskinkeHvit pizza med sopp og spekeskinke smaker godt, med en skinke som blir litt sprø under stekingen. Om du ikkeFortsett å lese “Hvit pizza med sopp og spekeskinke”
- Hvit thaipizzaHvit thaipizza lages med en saus av creme fraiche. Det kan kanskje høres rart ut, men det smaker veldig godt.Fortsett å lese “Hvit thaipizza”
- Hvite pizzasnurrerHvite pizzasnurrer er deilig til middag, kveldskosen, barnebursdag eller som turmat. Den hvite pizzasausen er veldig lettvinn å lage, sidenFortsett å lese “Hvite pizzasnurrer”
- Hvitløk og urter i svingen – hvitløks- og urtesnurrerHvitløk og urter i svingen – hvitløks- og urtesnurrer passer til for eksempel suppe eller som del av et tapasmåltid. Denne oppskriftenFortsett å lese “Hvitløk og urter i svingen – hvitløks- og urtesnurrer”
- Hvitløkssnurrer med urterHvitløkssnurrer med urter kan brukes som tilbehør til f.eks. supper og salater. Jeg lager alltid en stor porsjon, og halvstekerFortsett å lese “Hvitløkssnurrer med urter”
- Italiensk pizza i pizzaovnenItaliensk pizza i pizzaovnen smaker fortreffelig, men fortvil ikke. Du kan lage den på grillen eller i stekovnen også. DuFortsett å lese “Italiensk pizza i pizzaovnen”
- Kanel i svingen – kanelbollerKanel i svingen – kanelboller er veldig godt. Jeg lager alltid dobbel porsjon, steker det jeg ikke skal bruke noenFortsett å lese “Kanel i svingen – kanelboller”
- Kanelknuter med eplerKanelknuter med epler er luftige, saftige og smaker veldig godt. Kunsten med vellykket gjærbakst er lang eltetid og lang tidFortsett å lese “Kanelknuter med epler”
- Kanelsnurrer med eplerKanelsnurrer med epler smaker friskt og godt med epleterninger til alt det søte. De kan gjerne lages med pæreterninger også,Fortsett å lese “Kanelsnurrer med epler”
- Keema naan (kima nan)Keema naan (kima nan) smaker sååå godt. Det er nanbrød fylt med lammekjøttdeig. Om du ikke får tak i lam,Fortsett å lese “Keema naan (kima nan)”
- Khobz, khoubz, khobez, khubez, khubooz, kesra, agroumKhobz er et arabisk brød, som gjerne brukes som tilbehør til tagine. Kjært barn, har som kjent, mange navn ogFortsett å lese “Khobz, khoubz, khobez, khubez, khubooz, kesra, agroum”
- Kjempegode og luftige rundstykkerHjemmelagde rundstykker er veldig godt. Jeg baker alltid dobbel porsjon for å ha noen i fryseren til senere. Denne oppskriftenFortsett å lese “Kjempegode og luftige rundstykker”
- Koreansk pizzaKoreansk pizza har mye smak, men er ikke sterk, om du ikke velger å bruke mye chili. Jeg bruker bulgogiFortsett å lese “Koreansk pizza”
- Kyllingpizza på grillenKyllingpizza på grillen smaker nesten like fantastisk som pizzaen du får servert i Italia. Om du ikke har kjøpt pizzasteinFortsett å lese “Kyllingpizza på grillen”
- Luciadagen 13. desemberLuciadagen eller er en minnedag i Den katolske kirkes og i Den ortodokse kirkes for den sicilianske martyren den helligeFortsett å lese “Luciadagen 13. desember”
- Luftig og kjempegod loffLuftig og kjempegod loff er lett å lage og kan gjerne fryses ned og tas opp senere. 125 g smørFortsett å lese “Luftig og kjempegod loff”
- Luftig olivenbrødLuftig olivenbrød ser lekkert ut og smaker godt til f.eks. tapas eller meze. Denne oppskriften gi to luftige og kjempegodeFortsett å lese “Luftig olivenbrød”
- Lussekatter og fylte lussebollerLussekatter er lekkert og smaker nydelig når de er nybakte og lunkne, men de kjedelige å bake ut. Etter jeg hadde klagd meg igjennomFortsett å lese “Lussekatter og fylte lusseboller”
- MasalananMasalanan eller nan med masala smaker godt, både alene og som tilbehør til indisk, iransk, afghanistansk eller pakistansk mat. DenneFortsett å lese “Masalanan”
- Melkekaker – Kalaallit KaagiatMelkekaker er vanlig i Kristiansandsområdet. De kan minne om julekake, men har ikke sukat og de smaker ekstra godt lune,Fortsett å lese “Melkekaker – Kalaallit Kaagiat”
- Nanbrød med chiliNanbrød med chili er nanbrødet for den litt tøffere ganen og spises over nesten hele verden. Denne oppskriften gir 8Fortsett å lese “Nanbrød med chili”
- Nanbrød med hvitløk – knallgodeNanbrød med hvitløk er nesten obligatorisk tilbehør til indisk, iransk, afghanistansk eller pakistansk mat. Denne oppskriften gir 8 fantastiske nanbrødFortsett å lese “Nanbrød med hvitløk – knallgode”
- Nanbrød med hvitløk og korianderNanbrød med hvitløk og koriander er en god variant av nanbrød, som nesten obligatorisk tilbehør til indisk, iransk, afghanistansk ellerFortsett å lese “Nanbrød med hvitløk og koriander”
- Nanbrød med korianderNanbrød er et nydelig innslag til maten i mange land. Det er enkelt å lage nanbrød selv, og det smakerFortsett å lese “Nanbrød med koriander”
- Nanbrød med løkfrø (Nigellafrø)Nanbrød med løkfrø (Nigellafrø) er det vanligste nanbrødet. Det er en naturlig del av den indiske maten, men de er ogsåFortsett å lese “Nanbrød med løkfrø (Nigellafrø)”
- NawabinanNawabinan er nanbrød med en mandel-, cashew- og pistasjblanding. Det er en naturlig del av den indiske maten, men deFortsett å lese “Nawabinan”
- OlivenbrødOlivenbrød passer godt til tapas, men er også nydelig som tilbehør til supper og gryteretter. Jeg har brukt Dr. OetkerFortsett å lese “Olivenbrød”
- Olivenbrød med urter og soltørka tomaterOlivenbrød med urter og soltørka tomater smaker godt til for eksempel suppe, gryteretter, meze eller et tapasmåltid. Denne oppskriften girFortsett å lese “Olivenbrød med urter og soltørka tomater”
- ØllebrødØllebrød er en fin måte å bruke rester etter ølbrygging på. Kjæresten min brygger av og til øl og jegFortsett å lese “Øllebrød”
- Ostefylte hornOstefylte horn eller gifflar, som de heter på svensk, smaker alltid godt. Jeg har laget en variant med oregano, somFortsett å lese “Ostefylte horn”
- PannebrødPannebrød er en fin avveksling til pitabrød og det er litt sunnere, siden det er litt grovere. Du kan stekeFortsett å lese “Pannebrød”
- PeshwarinanPeshwarinan er fra Peshwariprovinsen i Pakistan. Nanbrød er en viktig del av et indisk eller pakistansk måltid, og peshwarinan er detFortsett å lese “Peshwarinan”
- Pinsa med kjøttsausPinsa med kjøttsaus er en italiensk spesialitet. Pinsa er en mellomting mellom pizza og focaccia og har lang hevetid, såFortsett å lese “Pinsa med kjøttsaus”
- PistasjknuterPistasjknuter er en av mine gjærbakstfavoritter. Kunsten med gjærbakst er å ha god tid, eller å finne på noe annetFortsett å lese “Pistasjknuter”
- Pita – pide – pitka – pitta – pyada – lepinje – aish baladiPita er et flatt brød, som brukes mye i Midtøsten og landene i den østlige delen av Middelhavet. Det kallesFortsett å lese “Pita – pide – pitka – pitta – pyada – lepinje – aish baladi”
- PizzaPizza var noe de bare spiste i Italia, da jeg var liten. Jeg var i den eneste familien jeg vissteFortsett å lese “Pizza”
- Pizza – mange spennende varianterDa jeg var liten, var pizza for de fleste, noe de spiste i Italia. Jeg var i den eneste familienFortsett å lese “Pizza – mange spennende varianter”
- Pizza Jamaican stylePizza Jamaican style har deilig smak av Karibia. Du kan få den så sterk eller mild du ønsker, ved åFortsett å lese “Pizza Jamaican style”
- Pizza med 6 oster og olivenPizza med 6 oster og oliven er den perfekte pizzaen for osteelskere. Jeg synes pizza med fire oster, eller pizzaFortsett å lese “Pizza med 6 oster og oliven”
- Pizza med biff og bearnaisePizza med biff og bearnaise har blitt vanlig etterhvert, men jeg husker første gang jeg hørte om det og jegFortsett å lese “Pizza med biff og bearnaise”
- Pizza med salamiDenne italienske pizzaen har enkle, rene smaker, som de fleste kan like. Salamien og basilikumen legges på etter steking. PizzabunnenFortsett å lese “Pizza med salami”
- Pizza med skinke og ananasPizza med skinke og ananas har vel blitt en klassiker. Jeg synes ananas smaker friskt og god på pizza og balansererFortsett å lese “Pizza med skinke og ananas”
- Pizza på grillenPizza på grillen smaker veldig likt den italienske steinovnspizzaen og det er slett ikke vanskelig å lage. Du trenger kunFortsett å lese “Pizza på grillen”
- Pizza quattro formaggiPizza quattro formaggi, eller pizza med fire oster er en av de tradisjonelle italienske pizzavariantene. Jeg spiser den alltid nårFortsett å lese “Pizza quattro formaggi”
- Pizza twistersPizza twisters er fint som turmat, til tapasbordet og ikke minst til barnebursdag. De kan serveres både varme og kaldeFortsett å lese “Pizza twisters”
- Pizza vindalooPizza vindaloo fikk jeg idéen til på vei hjem fra jobben. Jeg kom til å tenke på at jeg aldriFortsett å lese “Pizza vindaloo”
- PizzabollerPizzaboller er veldig kjekk turmat, lunsj og passer godt i barnebursdag. De smaker godt både varme og kalde. Deigen: 550Fortsett å lese “Pizzaboller”
- Pizzabunn550 g mel, helst tipo 00 1 ts salt 1/2 pk pizzagjær 1 ss honning 1 ss olivenolje Ca. 3Fortsett å lese “Pizzabunn”
- Pizzakveld i loungenVi er så heldige at vi har en overbygd veranda bak huset, mot skogen. Der har vi en hjørnesalong og et boblebad.Fortsett å lese “Pizzakveld i loungen”
- PizzasnurrerPizzasnurrer er deilig til middag, kveldskosen, barnebursdag eller som turmat. De smaker godt både nystekte, oppvarmet, lunkne og kalde. Bunnen: Fortsett å lese “Pizzasnurrer”
- Porsjonspizza med skinke og olivenNoen ganger kan det være kjekt med porsjonspizza og denne oppskriften er passe til 4 pizzaer. Om du ikke synesFortsett å lese “Porsjonspizza med skinke og oliven”
- Prinsessekake med vaniljekrem og friske bærPrinsessekake smaker nydelig og ekstra godt med friske bær. Du kan variere med andre bær også, som du vil, f.eks.Fortsett å lese “Prinsessekake med vaniljekrem og friske bær”
- Ramadan pidesiRamadan pidesi eller ramadan pide er et saftig, tyrkisk brød, med tradisjoner tilbake til 1600-tallet. Brødet serveres under ramadan, menFortsett å lese “Ramadan pidesi”
- Rundstykker med oliven og soltørket tomatRundstykker med oliven og soltørket tomat smaker godt til supper, gryteretter, tapas og mye annet. Denne oppskriften gir ca. 20 rundstykker.Fortsett å lese “Rundstykker med oliven og soltørket tomat”
- Saftig brytebrødSaftig brytebrød smaker godt når det er nybakt, men supert å fryse ned også. Den lange eltetiden er viktig forFortsett å lese “Saftig brytebrød”
- Saftig grovbrødSaftig grovbrød er supert å lage, dele i to, legge i fryseren og ta opp etter hvert som de skalFortsett å lese “Saftig grovbrød”
- Saftig hverdagsbrødSaftig hverdagsbrød er supert å lage, dele i to, legge i fryseren og ta opp etter hvert som de skalFortsett å lese “Saftig hverdagsbrød”
- Saftig og sprøtt valnøttbrødValnøttbrød smaker veldig godt. Denne oppskriften gir et saftig brød med knasende sprø skorpe. Jeg bruker det som tilbehør til f.eks. supper ogFortsett å lese “Saftig og sprøtt valnøttbrød”
- SkolebrødSkolebrød var en av mine barndomsfavoritter. Jeg spiste alltid rundt kanten først og sparte det gule til slutt. Jeg gjørFortsett å lese “Skolebrød”
- SkolebrødstangSkolebrødstang smaker deilig og er ikke vanskelig å lage. Skolebrød var en av mine barndomsfavoritter. Jeg spiste alltid rundt førstFortsett å lese “Skolebrødstang”
- Soltørka tomat- og olivenbrødSoltørka tomat- og olivenbrød smaker godt til supper, gryteretter, tapas og mye annet. Denne oppskriften gir ca. 2 store ellerFortsett å lese “Soltørka tomat- og olivenbrød”
- Steam buns – Gua baoSteam buns – gua bao kommer opprinnelig fra Kina, men brukes over store deler av østen og fylles gjerne medFortsett å lese “Steam buns – Gua bao”
- Superluftige bollerDenne bolleoppskriften har jeg fått av en tidligere nabo og den gir store, lekre og luftige boller. Det som erFortsett å lese “Superluftige boller”
- Suppebrød med potetSuppebrød med potet er laget av durumhvete, som også kalles for hardhvete. Det er en italiensk meltype som har etFortsett å lese “Suppebrød med potet”
- SurdeigsbrødSurdeigsbrød er godt og sunt. Dr. Oetker har laget en tørr surdeig, som er enkel og praktisk i bruk ogFortsett å lese “Surdeigsbrød”
- Syltetøyfylte hornSyltetøyfylte horn er alt-i-ett-mat, som kan lages i store mengder og fryses ned. De kan også være greie å haFortsett å lese “Syltetøyfylte horn”
- Tacopizza – texmexpizzaTacopizza eller texmexpizza kan gjøres så sterk eller svak du ønsker og du kan også variere tilbehøret. Jeg synes denFortsett å lese “Tacopizza – texmexpizza”
- TapasrestepizzaTapasrestepizza er en supert når du har tapasrester. Vi spiser tapas ganske ofte og mye av grunnen er at detFortsett å lese “Tapasrestepizza”
- Tarte flambéeTarte flambée er en spesialitet fra Alsace, i Frankrike, men den spises mye i flere av nabolandene også. Den erFortsett å lese “Tarte flambée”
- Texmexpizza med kyllingTexmexpizza med kylling er en fin måte å variere fredagstacoen på og denne, med kylling, smaker godt for både barnFortsett å lese “Texmexpizza med kylling”
- ThaipizzaThaipizza er en av de mest populære oppskriftene på bloggen. Jeg serverer nesten alltid thaipizza til broren min, når hanFortsett å lese “Thaipizza”
- VaniljeknuterVaniljeknuter er fantastisk deilig gjærbakst og se ser mer kompliserte ut enn de er. 7 dl lunken melk 140 gFortsett å lese “Vaniljeknuter”