Her finner du oppskrifter på velsmakende gjærbakst fra fjern og nær:
- Babka – cozonac med nøtte og mandelsponBabka – cozonac med nøtte er gjærbakst, med opprinnelse i jødiske befolkninger i flere land. Du kan fylle den medFortsett å lese «Babka – cozonac med nøtte og mandelspon»
- BagelsBagels er deilig til frokost eller lunsj. De er fine å fryse og ta opp etter hvert som de skalFortsett å lese «Bagels»
- BaguettelunsjBaguettelunsj passer både som kos hjemme og som niste. Baguetter smaker aller best når du har laget dem selv, menFortsett å lese «Baguettelunsj»
- Baguettepizza – lettvint og godtBaguettepizza er en kjapp lunsj-, kvelds- eller middagsrett, som kan varieres i det uendelige og om nødvendig tilpasses hver enkeltFortsett å lese «Baguettepizza – lettvint og godt»
- Baguettepizza med kjøttsausBaguettepizza med kjøttsaus er en god lunsj-, kvelds- eller middagsrett, og en super måte å bruke rester på. Baguettepizza smakerFortsett å lese «Baguettepizza med kjøttsaus»
- BaguetterBaguetter smaker godt med pålegg i, men også som tilbehør til supper, salater og mye mer. Jeg oppdaget denne fantastiskeFortsett å lese «Baguetter»
- Bake brød i pizzaovnenBake brød i pizzaovnen er smart å gjøre på ettervarmen etter pizzastekingen og det blir veldig godt. De fleste gangeneFortsett å lese «Bake brød i pizzaovnen»
- BBQ-pizza med kyllingBBQ-pizza med kylling smaker litt anderledes, siden jeg bruker BBQ-saus i stedet for vanlig pizzasaus. Jeg liker å bruke BabyFortsett å lese «BBQ-pizza med kylling»
- BiffpizzaBiffpizza er kjempegodt og super restemat om du har hatt helstekt kalv- eller oksefilet. Du kan også kjøpe et biffstykkeFortsett å lese «Biffpizza»
- BlomsterfoccaciaBlomsterfoccacia kan bringe frem kunstneren i deg. Jeg har laget focaccia mange ganger, men fikk lyst til å kaste megFortsett å lese «Blomsterfoccacia»
- Boller som har «alt»Boller som har «alt» er ikke som andre boller. Jeg så en reklame for en bensinstasjonbolle og tenkte, hvor vanskeligFortsett å lese «Boller som har «alt»»
- Brioche pølsebrødBrioche pølsebrød er luftige og saftige pølsebrød med franske aner. Brioche er fransk gjærbakst, som har en lekker gulfarge. DetFortsett å lese «Brioche pølsebrød»
- BriocheburgerbrødBriocheburgerbrød er saftige og luftige burgerbrød, som er supre som ferske, men også egner seg til frysing. Brioche er franskFortsett å lese «Briocheburgerbrød»
- BurgerbrødBurgerbrød er enkelt å lage selv og de smaker veldig godt. Denne oppskriften gir 16 fine og luftige burgerbrød. JegFortsett å lese «Burgerbrød»
- Calzone – innbakt pizzaCalzone er en italiensk innbakt pizza, som kan fylles med det meste. Denne har jeg fylt med italiensk kjøttsaus, menFortsett å lese «Calzone – innbakt pizza»
- Deilig, hjemmebakt brødDeilig, hjemmebakt brød er supert å lage i store mengder og fryse ned. Varmt, hjemmebakt brød smaker kjempe godt. DetteFortsett å lese «Deilig, hjemmebakt brød»
- Eple- og blåskimmelpizza med balsamicoEple- og blåskimmelpizza med balsamico er en pizza jeg oppdaget på en reise i Middelhavet. Denne pizzaen er en avFortsett å lese «Eple- og blåskimmelpizza med balsamico»
- FastelavnsbollerFastelavnsboller er en tradisjon hos oss. Fastelavn betyr egentlig kvelden før fasten og er dagen som tradisjonelt åpnet den kristneFortsett å lese «Fastelavnsboller»
- Fastelavnsboller – litt morsommereFastelavnsboller kan lages litt morsommere. Det er mest fantasien som begrenser. Jeg gikk litt amokk denne gangen og tok medFortsett å lese «Fastelavnsboller – litt morsommere»
- Fine rundstykker med frømiksFine rundstykker med frømiks er luftige og saftige og nydelig tilbehør til supper, gryteretter, eller til frokost med deilig påleggFortsett å lese «Fine rundstykker med frømiks»
- Fint grytebrødFint grytebrød er både lettvint og godt, men du må beregne litt tid, for det bakes over 2 dager. DuFortsett å lese «Fint grytebrød»
- Flettekrans – en luftig og smakfull enFlettekrans er nydelig gjærbakst, hvor fyllet kan varieres etter det du har lyst på. Denne oppskriften gir en lekker ogFortsett å lese «Flettekrans – en luftig og smakfull en»
- FletteloffFletteloff ser lekkert ut og denne oppskriften gi to luftige og kjempegode loff. Det er ikke bare i Norge detFortsett å lese «Fletteloff»
- FlettestengerFlettestenger er en av yndlingsgjærbakstene mine. Denne oppskriften gir to flotte, luftige flettestenger. Som alltid, er det smart å laFortsett å lese «Flettestenger»
- FoccaciaFoccacia er et nydelig italiensk brød, som passer til både supper, gryteretter og tapas (eller antipasti som det heter i Italia).Fortsett å lese «Foccacia»
- FoccaciaFoccacia er et nydelig italiensk brød, som passer til både supper, gryteretter og tapas (eller antipasti som det heter iFortsett å lese «Foccacia»
- FrikadellepizzaFrikadellepizza er en pizza med inspirasjon fra Danmark. Jeg har laget den med rester fra en middag med frikadeller, menFortsett å lese «Frikadellepizza»
- Glutenfritt fiberbrødGlutenfritt fiberbrød er lekkert, sunt, godt og mye billigere enn å kjøpe glutenfritt brød. 100 g valnøtter 100 g solsikkekjernerFortsett å lese «Glutenfritt fiberbrød»
- Gresk pizzaPizza kan være så mangt, så hvorfor ikke prøve denne deilige, greske varianten med kjøttboller. Jeg hadde greske kjøttboller iFortsett å lese «Gresk pizza»
- Gresk pizza med kjøttdeigGresk pizza med kjøttdeig er veldig populært hos oss. Om du liker gresk mat, er denne en vinner. Den harFortsett å lese «Gresk pizza med kjøttdeig»
- Grovbrød med økologisk svedjerugmelGrovbrød med økologisk svedjerugmel er sunt og metter lenge. Jeg lager ofte flere, som jeg deler i to og fryser, tilFortsett å lese «Grovbrød med økologisk svedjerugmel»
- Grove og mye sunnere hamburgerbrødGrove og mye sunnere hamburgerbrød er et godt alternativ, dersom du ønsker et sunnere kosthold. Som med annen gjærbakst, erFortsett å lese «Grove og mye sunnere hamburgerbrød»
- Grove rundstykkerGrove rundstykker er både sunt og godt og det er heller ikke så vanskelig å lage. Jeg pleier å bakeFortsett å lese «Grove rundstykker»
- Grove rundstykker med müsliGrove rundstykker med müsli er mettende og smaker godt både med pålegg på og som tilbehør til f.eks. supper, salater ogFortsett å lese «Grove rundstykker med müsli»
- Grovt grytebrødGrovt grytebrød er lettvint å lage, siden det ikke er noen elting, men det tar lang tid. Du setter deigen den førsteFortsett å lese «Grovt grytebrød»
- HawaiipizzaHawaiipizza er pizza med ananas, bacon og skinke. Den aller første Hawaiipizzaen ble til på en restaurant i Ontario iFortsett å lese «Hawaiipizza»
- Hjemmebakte pølsebrødHjemmebakte pølsebrød smaker godt og hvorfor ikke gi ventepølsa et nytt og bedre liv? Denne oppskriften gir 10 flotte pølsebrød.Fortsett å lese «Hjemmebakte pølsebrød»
- HornHorn er alltid greit å ha i fryseren. De er svært anvendelige, både med pålegg inni, og som tilbehør tilFortsett å lese «Horn»
- Horn med ost- og skinkefyllHorn med ost- og skinkefyll er en deilig lunsjrett og super å ta med på tur. Denne oppskriften gir 32Fortsett å lese «Horn med ost- og skinkefyll»
- Hvetekringle med vaniljekrem og makronfyllHvetekringle med vaniljekrem og makronfyll er knallgodt og oppskriften gir en lekker og luftig hvetekringle. Det smart å la gjærdeigFortsett å lese «Hvetekringle med vaniljekrem og makronfyll»
- Hvit pizza med bacon og ananasHvit pizza med bacon og ananas er ikke så vanlig, men veldig godt. Jeg blir stadig mer glad i hvit pizzaFortsett å lese «Hvit pizza med bacon og ananas»
- Hvit pizza med kalkun og baconHvit pizza med kalkun og bacon er ikke så vanlig, men veldig godt. Jeg anbefaler virkelig å prøve. Den erFortsett å lese «Hvit pizza med kalkun og bacon»
- Hvit pizza med kalkun, bacon og soppHvit pizza er en fin avveksling med hvit saus i stedet for den tradisjonelle tomatsausen. Dette er også en finFortsett å lese «Hvit pizza med kalkun, bacon og sopp»
- Hvit pizza med karamellisert løk og biffresterHvit pizza med karamellisert løk og biffrester er en velsmakende måte å bruke restemat på. Om du ikke har forsøktFortsett å lese «Hvit pizza med karamellisert løk og biffrester»
- Hvit pizza med kjøttdeigHvit pizza med kjøttdeig er ikke like vanlig som den med tomatsaus, men smaker veldig godt. Denne er laget medFortsett å lese «Hvit pizza med kjøttdeig»
- Hvit pizza med nduja og trøffelsalamiHvit pizza med nduja og trøffelsalami er en smaksrik pizza. Nduja er en godt krydret, smørbar pølse fra Calabria iFortsett å lese «Hvit pizza med nduja og trøffelsalami»
- Hvit pizza med sopp og spekeskinkeHvit pizza med sopp og spekeskinke smaker godt, med en skinke som blir litt sprø under stekingen. Om du ikkeFortsett å lese «Hvit pizza med sopp og spekeskinke»
- Hvit thaipizzaHvit thaipizza lages med en saus av creme fraiche. Det kan kanskje høres rart ut, men det smaker veldig godt.Fortsett å lese «Hvit thaipizza»
- Hvite pizzasnurrerHvite pizzasnurrer er deilig til middag, kveldskosen, barnebursdag eller som turmat. Den hvite pizzasausen er veldig lettvinn å lage, sidenFortsett å lese «Hvite pizzasnurrer»
- Hvitløk og urter i svingen – hvitløks- og urtesnurrerHvitløk og urter i svingen – hvitløks- og urtesnurrer passer til for eksempel suppe eller som del av et tapasmåltid. Denne oppskriftenFortsett å lese «Hvitløk og urter i svingen – hvitløks- og urtesnurrer»
- Hvitløkssnurrer med urterHvitløkssnurrer med urter kan brukes som tilbehør til f.eks. supper og salater. Jeg lager alltid en stor porsjon, og halvstekerFortsett å lese «Hvitløkssnurrer med urter»
- Italiensk pizza i pizzaovnenItaliensk pizza i pizzaovnen smaker fortreffelig, men fortvil ikke. Du kan lage den på grillen eller i stekovnen også. DuFortsett å lese «Italiensk pizza i pizzaovnen»
- Kanel i svingen – kanelbollerKanel i svingen – kanelboller er veldig godt. Jeg lager alltid dobbel porsjon, steker det jeg ikke skal bruke noenFortsett å lese «Kanel i svingen – kanelboller»
- Kanelknuter med eplerKanelknuter med epler er luftige, saftige og smaker veldig godt. Kunsten med vellykket gjærbakst er lang eltetid og lang tidFortsett å lese «Kanelknuter med epler»
- Kanelsnurrer med eplerKanelsnurrer med epler smaker friskt og godt med epleterninger til alt det søte. De kan gjerne lages med pæreterninger også,Fortsett å lese «Kanelsnurrer med epler»
- Keema naan (kima nan)Keema naan (kima nan) smaker sååå godt. Det er nanbrød fylt med lammekjøttdeig. Om du ikke får tak i lam,Fortsett å lese «Keema naan (kima nan)»
- Khobz, khoubz, khobez, khubez, khubooz, kesra, agroumKhobz er et arabisk brød, som gjerne brukes som tilbehør til tagine. Kjært barn, har som kjent, mange navn ogFortsett å lese «Khobz, khoubz, khobez, khubez, khubooz, kesra, agroum»
- Kjempegode og luftige rundstykkerHjemmelagde rundstykker er veldig godt. Jeg baker alltid dobbel porsjon for å ha noen i fryseren til senere. Denne oppskriftenFortsett å lese «Kjempegode og luftige rundstykker»
- Koreansk pizzaKoreansk pizza har mye smak, men er ikke sterk, om du ikke velger å bruke mye chili. Jeg bruker bulgogiFortsett å lese «Koreansk pizza»
- Kyllingpizza på grillenKyllingpizza på grillen smaker nesten like fantastisk som pizzaen du får servert i Italia. Om du ikke har kjøpt pizzasteinFortsett å lese «Kyllingpizza på grillen»
- Luciadagen 13. desemberLuciadagen eller er en minnedag i Den katolske kirkes og i Den ortodokse kirkes for den sicilianske martyren den helligeFortsett å lese «Luciadagen 13. desember»
- Luftig og kjempegod loffLuftig og kjempegod loff er lett å lage og kan gjerne fryses ned og tas opp senere. 125 g smørFortsett å lese «Luftig og kjempegod loff»
- Luftig olivenbrødLuftig olivenbrød ser lekkert ut og smaker godt til f.eks. tapas eller meze. Denne oppskriften gi to luftige og kjempegodeFortsett å lese «Luftig olivenbrød»
- Lussekatter og fylte lussebollerLussekatter er lekkert og smaker nydelig når de er nybakte og lunkne, men de kjedelige å bake ut. Etter jeg hadde klagd meg igjennomFortsett å lese «Lussekatter og fylte lusseboller»
- MasalananMasalanan eller nan med masala smaker godt, både alene og som tilbehør til indisk, iransk, afghanistansk eller pakistansk mat. DenneFortsett å lese «Masalanan»
- Melkekaker – Kalaallit KaagiatMelkekaker er vanlig i Kristiansandsområdet. De kan minne om julekake, men har ikke sukat og de smaker ekstra godt lune,Fortsett å lese «Melkekaker – Kalaallit Kaagiat»
- Nanbrød med chiliNanbrød med chili er nanbrødet for den litt tøffere ganen og spises over nesten hele verden. Denne oppskriften gir 8Fortsett å lese «Nanbrød med chili»
- Nanbrød med hvitløk – knallgodeNanbrød med hvitløk er nesten obligatorisk tilbehør til indisk, iransk, afghanistansk eller pakistansk mat. Denne oppskriften gir 8 fantastiske nanbrødFortsett å lese «Nanbrød med hvitløk – knallgode»
- Nanbrød med hvitløk og korianderNanbrød med hvitløk og koriander er en god variant av nanbrød, som nesten obligatorisk tilbehør til indisk, iransk, afghanistansk ellerFortsett å lese «Nanbrød med hvitløk og koriander»
- Nanbrød med korianderNanbrød er et nydelig innslag til maten i mange land. Det er enkelt å lage nanbrød selv, og det smakerFortsett å lese «Nanbrød med koriander»
- Nanbrød med løkfrø (Nigellafrø)Nanbrød med løkfrø (Nigellafrø) er det vanligste nanbrødet. Det er en naturlig del av den indiske maten, men de er ogsåFortsett å lese «Nanbrød med løkfrø (Nigellafrø)»
- NawabinanNawabinan er nanbrød med en mandel-, cashew- og pistasjblanding. Det er en naturlig del av den indiske maten, men deFortsett å lese «Nawabinan»
- OlivenbrødOlivenbrød passer godt til tapas, men er også nydelig som tilbehør til supper og gryteretter. Jeg har brukt Dr. OetkerFortsett å lese «Olivenbrød»
- Olivenbrød med urter og soltørka tomaterOlivenbrød med urter og soltørka tomater smaker godt til for eksempel suppe, gryteretter, meze eller et tapasmåltid. Denne oppskriften girFortsett å lese «Olivenbrød med urter og soltørka tomater»
- ØllebrødØllebrød er en fin måte å bruke rester etter ølbrygging på. Kjæresten min brygger av og til øl og jegFortsett å lese «Øllebrød»
- Ostefylte hornOstefylte horn eller gifflar, som de heter på svensk, smaker alltid godt. Jeg har laget en variant med oregano, somFortsett å lese «Ostefylte horn»
- PannebrødPannebrød er en fin avveksling til pitabrød og det er litt sunnere, siden det er litt grovere. Du kan stekeFortsett å lese «Pannebrød»
- PeshwarinanPeshwarinan er fra Peshwariprovinsen i Pakistan. Nanbrød er en viktig del av et indisk eller pakistansk måltid, og peshwarinan er detFortsett å lese «Peshwarinan»
- Pinsa med kjøttsausPinsa med kjøttsaus er en italiensk spesialitet. Pinsa er en mellomting mellom pizza og focaccia og har lang hevetid, såFortsett å lese «Pinsa med kjøttsaus»
- PistasjknuterPistasjknuter er en av mine gjærbakstfavoritter. Kunsten med gjærbakst er å ha god tid, eller å finne på noe annetFortsett å lese «Pistasjknuter»
- Pita – pide – pitka – pitta – pyada – lepinje – aish baladiPita er et flatt brød, som brukes mye i Midtøsten og landene i den østlige delen av Middelhavet. Det kallesFortsett å lese «Pita – pide – pitka – pitta – pyada – lepinje – aish baladi»
- PizzaPizza var noe de bare spiste i Italia, da jeg var liten. Jeg var i den eneste familien jeg vissteFortsett å lese «Pizza»
- Pizza – mange spennende varianterDa jeg var liten, var pizza for de fleste, noe de spiste i Italia. Jeg var i den eneste familienFortsett å lese «Pizza – mange spennende varianter»
- Pizza Jamaican stylePizza Jamaican style har deilig smak av Karibia. Du kan få den så sterk eller mild du ønsker, ved åFortsett å lese «Pizza Jamaican style»
- Pizza med 6 oster og olivenPizza med 6 oster og oliven er den perfekte pizzaen for osteelskere. Jeg synes pizza med fire oster, eller pizzaFortsett å lese «Pizza med 6 oster og oliven»
- Pizza med biff og bearnaisePizza med biff og bearnaise har blitt vanlig etterhvert, men jeg husker første gang jeg hørte om det og jegFortsett å lese «Pizza med biff og bearnaise»
- Pizza med salamiDenne italienske pizzaen har enkle, rene smaker, som de fleste kan like. Salamien og basilikumen legges på etter steking. PizzabunnenFortsett å lese «Pizza med salami»
- Pizza med skinke og ananasPizza med skinke og ananas har vel blitt en klassiker. Jeg synes ananas smaker friskt og god på pizza og balansererFortsett å lese «Pizza med skinke og ananas»
- Pizza på grillenPizza på grillen smaker veldig likt den italienske steinovnspizzaen og det er slett ikke vanskelig å lage. Du trenger kunFortsett å lese «Pizza på grillen»
- Pizza quattro formaggiPizza quattro formaggi, eller pizza med fire oster er en av de tradisjonelle italienske pizzavariantene. Jeg spiser den alltid nårFortsett å lese «Pizza quattro formaggi»
- Pizza twistersPizza twisters er fint som turmat, til tapasbordet og ikke minst til barnebursdag. De kan serveres både varme og kaldeFortsett å lese «Pizza twisters»
- Pizza vindalooPizza vindaloo fikk jeg idéen til på vei hjem fra jobben. Jeg kom til å tenke på at jeg aldriFortsett å lese «Pizza vindaloo»
- PizzabollerPizzaboller er veldig kjekk turmat, lunsj og passer godt i barnebursdag. De smaker godt både varme og kalde. Deigen: 550Fortsett å lese «Pizzaboller»
- Pizzabunn550 g mel, helst tipo 00 1 ts salt 1/2 pk pizzagjær 1 ss honning 1 ss olivenolje Ca. 3Fortsett å lese «Pizzabunn»
- Pizzakveld i loungenVi er så heldige at vi har en overbygd veranda bak huset, mot skogen. Der har vi en hjørnesalong og et boblebad.Fortsett å lese «Pizzakveld i loungen»
- PizzasnurrerPizzasnurrer er deilig til middag, kveldskosen, barnebursdag eller som turmat. De smaker godt både nystekte, oppvarmet, lunkne og kalde. Bunnen: Fortsett å lese «Pizzasnurrer»
- Porsjonspizza med skinke og olivenNoen ganger kan det være kjekt med porsjonspizza og denne oppskriften er passe til 4 pizzaer. Om du ikke synesFortsett å lese «Porsjonspizza med skinke og oliven»
- Prinsessekake med vaniljekrem og friske bærPrinsessekake smaker nydelig og ekstra godt med friske bær. Du kan variere med andre bær også, som du vil, f.eks.Fortsett å lese «Prinsessekake med vaniljekrem og friske bær»
- Ramadan pidesiRamadan pidesi eller ramadan pide er et saftig, tyrkisk brød, med tradisjoner tilbake til 1600-tallet. Brødet serveres under ramadan, menFortsett å lese «Ramadan pidesi»
- Rundstykker med oliven og soltørket tomatRundstykker med oliven og soltørket tomat smaker godt til supper, gryteretter, tapas og mye annet. Denne oppskriften gir ca. 20 rundstykker.Fortsett å lese «Rundstykker med oliven og soltørket tomat»
- Saftig brytebrødSaftig brytebrød smaker godt når det er nybakt, men supert å fryse ned også. Den lange eltetiden er viktig forFortsett å lese «Saftig brytebrød»
- Saftig grovbrødSaftig grovbrød er supert å lage, dele i to, legge i fryseren og ta opp etter hvert som de skalFortsett å lese «Saftig grovbrød»
- Saftig hverdagsbrødSaftig hverdagsbrød er supert å lage, dele i to, legge i fryseren og ta opp etter hvert som de skalFortsett å lese «Saftig hverdagsbrød»
- Saftig og sprøtt valnøttbrødValnøttbrød smaker veldig godt. Denne oppskriften gir et saftig brød med knasende sprø skorpe. Jeg bruker det som tilbehør til f.eks. supper ogFortsett å lese «Saftig og sprøtt valnøttbrød»
- SkolebrødSkolebrød var en av mine barndomsfavoritter. Jeg spiste alltid rundt kanten først og sparte det gule til slutt. Jeg gjørFortsett å lese «Skolebrød»
- SkolebrødstangSkolebrødstang smaker deilig og er ikke vanskelig å lage. Skolebrød var en av mine barndomsfavoritter. Jeg spiste alltid rundt førstFortsett å lese «Skolebrødstang»
- Soltørka tomat- og olivenbrødSoltørka tomat- og olivenbrød smaker godt til supper, gryteretter, tapas og mye annet. Denne oppskriften gir ca. 2 store ellerFortsett å lese «Soltørka tomat- og olivenbrød»
- Steam buns – Gua baoSteam buns – gua bao kommer opprinnelig fra Kina, men brukes over store deler av østen og fylles gjerne medFortsett å lese «Steam buns – Gua bao»
- Superluftige bollerDenne bolleoppskriften har jeg fått av en tidligere nabo og den gir store, lekre og luftige boller. Det som erFortsett å lese «Superluftige boller»
- Suppebrød med potetSuppebrød med potet er laget av durumhvete, som også kalles for hardhvete. Det er en italiensk meltype som har etFortsett å lese «Suppebrød med potet»
- SurdeigsbrødSurdeigsbrød er godt og sunt. Dr. Oetker har laget en tørr surdeig, som er enkel og praktisk i bruk ogFortsett å lese «Surdeigsbrød»
- Syltetøyfylte hornSyltetøyfylte horn er alt-i-ett-mat, som kan lages i store mengder og fryses ned. De kan også være greie å haFortsett å lese «Syltetøyfylte horn»
- Tacopizza – texmexpizzaTacopizza eller texmexpizza kan gjøres så sterk eller svak du ønsker og du kan også variere tilbehøret. Jeg synes denFortsett å lese «Tacopizza – texmexpizza»
- TapasrestepizzaTapasrestepizza er en supert når du har tapasrester. Vi spiser tapas ganske ofte og mye av grunnen er at detFortsett å lese «Tapasrestepizza»
- Tarte flambéeTarte flambée er en spesialitet fra Alsace, i Frankrike, men den spises mye i flere av nabolandene også. Den erFortsett å lese «Tarte flambée»
- Texmexpizza med kyllingTexmexpizza med kylling er en fin måte å variere fredagstacoen på og denne, med kylling, smaker godt for både barnFortsett å lese «Texmexpizza med kylling»
- ThaipizzaThaipizza er en av de mest populære oppskriftene på bloggen. Jeg serverer nesten alltid thaipizza til broren min, når hanFortsett å lese «Thaipizza»
- VaniljeknuterVaniljeknuter er fantastisk deilig gjærbakst og se ser mer kompliserte ut enn de er. 7 dl lunken melk 140 gFortsett å lese «Vaniljeknuter»