Glaserte gulrøtter og purre

Glaserte gulrøtter og purre

Glaserte gulrøtter og purre er deilig tilbehør til både kjøtt og fisk. Pannen du bruker skal ha en størrelse som gjør at grønnsakene ikke må ligge oppa hverandre. Oppskriften er passe til 4 personer.

8 middels store gulrøtter, skrelt og delt i jevne biter

2 små purrer, godt vasket og delt i jevne biter

Vann til koking

2 ss smør

2 ss olivenolje

1 ts salt

2 ts sukker

Litt frisk gressløk, finhakket

Legg gulrøtter og purre i en sautépanne eller en annen stor stekepanne. Hell på vann, så det står 1 cm over grønnsakene. Tilsett smør, olje, sukker og salt. La det koke til væsken er fordampet og grønnsakene er møre og blanke.

Glaserte gulrøtter og purre
Glaserte gulrøtter og purre

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese