Glutenfrie Chocolate Chip Cookies kan lages i mange varianter. Denne utgaven er med nøtter og både mørk og hvit sjokolade. Du kan bruke det du liker best, men det er viktig at den totale mengden nøtter og sjokolade stemmer sånn noenlunde.
120 g smør
100 g sukker
120 g brunt sukker
1 ts vaniljeekstrakt
2 store eggeplommer
175 g rismel
2 ss maisenna
1 ts bakepulver
3/4 ts havsalt
100 g mørk sjokolade, hakket
100 g lys sjokolade, hakket
50 g nøtter (pekan-, hassel- eller valnøtter), hakket
Pisk smør, sukker og brunt sukker hvitt og luftig (ca. 3 min.). Tilsett vaniljeekstrakt og eggeplommer og visp videre i 2 min. Sikt inn rismel, maisenna, bakepulver og salt og bland godt. Rør inn sjokolade og nøtter. Bruk en skje og legg deigen i topper på et stekebrett, kledd med bakepapir. Plasserer dem med god avstand, for de siger ut under stekingen.
Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca. 13 minutter.
Du finner flere glutenfrie oppskrifter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.