Godt nytt år ønskes til alle AperitivoMats lesere. Da har vi kommet til den siste dagen i året og dagen for å pynte litt ekstra, for eksempel med gull, sølv og glitter, eller hva du måtte ønske. Jeg synes det er ekstra morsomt å pynte nyttårsbordet, ja for så vidt hele spisestuen, til denne kvelden.
Du finner flere forslag til borddekking HER.
Menyen vår i dag består av kamskjell med appelsin-, fennikel- og mangokompott til forrett. Til hovedrett skal vi ha fløtekokt kalkunbryst med kantareller, en spennende rødkål og ovnsbakte minipoteter. Desserten er panna cotta med salt karamell. Om du fortsatt ikke har bestemt deg for hva du skal servere i kveld, ikke fortvil. Mange av de lekre rettene er ikke så tidkrevende å lage, for eksempel, kyllingbryst, andebryst, biff og flere av fiske- og skalldyrsrettene, du kan du finne inspirasjon her.
Da vil jeg takke for oppmerksomheten i 2024 og ønske alle en fantastisk nyttårsfeiring. Jeg håper dere fortsatt vil følge med i 2025, for jeg har mye mer å vise dere, både mat- og drikkeoppskrifter fra fjern og nær og interiør.
Godt nyttår!
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.