Gremolatapoteter er spesielt gode til fisk og grillmat. De smaker aller best varme eller lunka. Jeg spiser dem ofte neste dag også, men da setter jeg dem en stund i romtemperatur, så olivenoljen blir flytende igjen.
1 finhakket potte dill
1 potte persille
2 finhakkede fedd hvitløk
1 lite glass kapers
2 finstrimlede vårløk
1 dl sitronolje
1 dl olivenolje
2 dl mangoeddik
1 kg poteter
Alle ingrediensene til gremolataen røres godt sammen og står og hviler i romtemperatur mens du koker potetene. Del potetene i mindre biter (om de ikke har kokt i stykker av seg selv) og bland alt sammen. Gremolatapoteter kan serveres med en gang, eller bli litt lunkne.
Du finner mange spennende potetvarianter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.