Grillet tunfisk med potetpuré og salsa smaker friskt og godt.
Tomatsalsa:
5 klasetomater, frøene tatt ut og delt i små terninger
1 finhakket rødløk
1 rød paprika i små terninger
4 ss olivenolje
salt og nykvernet pepper
Saften av 1 lime
1 neve finhakket koriander
Rør alle ingrediensene sammen.
Tunfisk:
800 g tunfisk delt i 4 biffer
1/2 sitron
4 ss sesamfrø
Salt og pepper
Krydre tunfisken med salt og pepper. Hold biffene på høykant og dypp alle sidene i sesamfrøene. Stek dem i 2 minutter på hver side. Drypp over sitron rett før servering.
Du finner oppskrift på en perfekt potetpuré HER.
Du finner mange spennende oppskrifter fra fjern og nær med både tunfisk og andre fiskeslag her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.