Grillet tunfisk med potetpuré og salsa

Grillet tunfisk med potetpuré og salsa smaker friskt og godt.

Tomatsalsa: 

5 klasetomater, frøene tatt ut og delt i små terninger

1 finhakket rødløk

1 rød paprika i små terninger

4 ss olivenolje

salt og nykvernet pepper

Saften av 1 lime

1 neve finhakket koriander

Rør alle ingrediensene sammen.

Tunfisk:

800 g tunfisk delt i 4 biffer

1/2 sitron

4 ss sesamfrø

Salt og pepper

Krydre tunfisken med salt og pepper. Hold biffene på høykant og dypp alle sidene i sesamfrøene. Stek dem i 2 minutter på hver side. Drypp over sitron rett før servering.

Du finner oppskrift på en perfekt potetpuré HER.

Grillet tunfisk med potetpuré og salsa
Grillet tunfisk med potetpuré og salsa

Du finner mange spennende oppskrifter fra fjern og nær med både tunfisk og andre fiskeslag her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese