Grillspyd av kylling med gul ris og raita

Jeg har ofte latt meg begeistre av den intense rødfargen noen av rettene har på indiske og pakistanske restauranter og nå har jeg funnet den i en nettbutikk. Denne retten ser spennende ut og smaker veldig godt.

Denne oppskriften er passe til 4 personer.

Grillspydene:

5 dl gresk yohgurt

2 ss garam masala

1/2 ts TRS red food color

800 g kylling lårfilet i terninger

Tre kyllingen på spyd, bland resten av ingrediensene, smør inn kyllingen med blandingen og la det marinere i min. 1 time, gjerne over natten.

Grill spydene på alle kanter, til de har fått fin bruning, men fortsatt er saftige.

Risen:

Kok jasminris til 4-6 personer etter anvisning på pakka, men tilsett 2 ts gurkemeie.

 

Raita finner du oppskrift på her.

 

Du finner flere spennende oppskrifter fra India her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-posten din her. Det er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

 

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese