Grønnsaker på grillen er godt og lettvint. Grønnsakene nedenfor er bare et forslag, så du kan endre etter smak og hva du har tilgang på.
8 minigulrøtter
3 persillerøtter i staver
6 sjalottløk (delt i to om de er store)
1 pk aromasopp i skiver (ev. sjampinong)
1 sitron
2 ss honning
Salt og nykvernet pepper
2 ss olivenolje
Legg grønnsakene i en grillbakke og hell over olje, honning, salt og pepper. Sett bakken på grillen og lukk grillen. Åpne etter noen minutter og snu på grønnsakene, før du griller videre. Grønnsakene skal ha litt tyggemotstand nå de er ferdige. Klem over sitron og ekstra honning rett før servering.
Du kan ev. sette bakken i ovnen på 200 grader. Det blir nesten like godt.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-posten din her. Det er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.