Pasta med kalkun er super restemat. Det blir gjerne litt kalkunrester etter nyttårsaften og her er et forslag til ha det deilige kjøttet kan brukes til.
2 sjalottløk
1 pk sopp i skiver (f.eks. sjampinjong eller aroma)
1 fedd finhakket hvitløk
3/4 ltr. fløte
1 ss kyllingfond
1 strimlet paprika
60 g reven parmesan
1 ts estragon, tørket
1 ts basilikum, tørket
400 g kalkunrester i biter
1 ts italiensk krydderblanding
1 neve finhakket bladpersille
400 g kalkunrester i biter
Salt og pepper
Finhakk løken og fres den i 1 ss smør. Tilsett soppen og hvitløken og fres det sammen med løken. Tilsett krydder, fløten, kyllingfond og osten. La det koke til fløten tykner. Tilsett resten av ingrediensene og la det trekke i noen få minutter. Smak til med salt og pepper.
Serveres med pasta etter eget ønske og en persillekvast til pynt.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.