Havregrøt med banan, rosiner og mandelflak

Havregrøt med banan, rosiner og mandelflak er sunn mat, som smaker godt til frokost, men den kan spises til alle måltider. Denne oppskriften er passe til 1-2 personer.

Havregrøt
Havregrøt under koking

1,5 dl havregryn

4 dl melk ev. vann

1 klype salt

Kok opp under omrøring og la det småkoke til ønsket konsistens, før du rører inn salt.

Mens grøten koker, skreller og skiver du en banan.

Fordel grøten i to boller og legg på bananskiver, rosiner og mandelflak.

Havregrøt med banan, rosiner og mandelflak
Havregrøt med banan, rosiner og mandelflak

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese