Hjemmelaget baconburger med coleslaw

Hjemmelaget baconburger med coleslaw er perfekt, så både om du er glad i burger, og om du ikke er det, burde du lage denne. Du har kontroll på hva den inneholder og om du passer på steketiden, blir den saftig og smakfull.

600 g karbonadedeig

1/2 dl fløte

4 dråper tabasco

1 ss Worcestershiresaus

1 ts salt

1/2 ts pepper

Bland alt godt i en bolle. Form fine burgere og stek dem i smør i stekepanne eller på grillen, til de har fin brunfarge på begge sider, men ikke så lenge at de blir tørre.

8 skiver cheddar

4 skiver bacon

4 burgerbrød

Legg bacon utover et stekebrett og sett dem i ovnen på 200 grader til de er crispy. Pass på at de ikke blir brent. Del dem i to.

Del burgerbrødene i to, legg cheddarost i begge snittflatene og varm dem i ovnen, til osten har smeltet.

Server gjerne hjemmelaget baconburger med coleslaw, som du finner oppskrift på her


Du kan kjøpe ferdige burgerbrød, men om du har lyst på hjemmelagde, finner oppskrift på nydelige burgerbrød her

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese