Hjemmelaget kjøttpudding

Hjemmelaget kjøttpudding

Hjemmelaget kjøttpudding er mye bedre enn den du kjøper i butikken. Du har sikkert smakt den stusselige kjøttpuddingen du får kjøpt ferdig i matbutikken. Prøv heller denne hjemmelagde varianten og du vil oppleve en helt ny verden.

600 g karbonadedeig

1 finhakket paprika

1 finhakket løk

2 ts salt

2 sammenpiskede egg

3 dl melk

1 ts muskat

1 ts pepper

1,5 ss potetmel

1 pakke tørrsaltet bacon i skiver

Elt alt, bortsett fra baconet, godt sammen og hell det i brødform. Legg på 1 pakke tørrsaltet bacon i skiver og stek kjøttpuddingen i vannbad på 180 grader i 1 time.

Hjemmelaget kjøttpudding
Hjemmelaget kjøttpudding før steking

Hjemmelaget kjøttpudding serveres med brun saus og poteter i ønsket form, her hadde jeg kokte poteter etter gårsdagens middag, som jeg har skjært i skiver, krydret og stekt i smør i langpanna på 200 grader.  Grønnsakene kan også varieres. Kraften som skilles ut fra puddingen under steking, bruker jeg alltid i den brune sausen.

Hjemmelaget kjøttpudding
Hjemmelaget kjøttpudding

Du finner oppskrift på gammeldags brun saus HER.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese