Hvit pizza med karamellisert løk og biffrester er en velsmakende måte å bruke restemat på. Om du ikke har forsøkt hvit pizza enda, kan jeg virkelig anbefale det. Hvit pizzasaus er enkelt å lage, kun crème fraîche, hvitløk, salt og pepper. Denne pizzaen smaker nydelig med den karamelliserte løken.
Start med bunnen. Du finner oppskrift på en deilig pizzabunn her
Pizzasausen:
1 boks crème fraîche
1 revet hvitløk, eller hvitløk fra tube
Salt og pepper
Bland crème fraîche og hvitløk og smak til med salt og pepper. Fordel blandingen over pizzabunnen.
4 løk i strimler
2 ss smør
Stek løken i smør til den er karamellisert og rør jevnlig, så den blir jevnt stekt. Hell løken over i en sil, så smøret får renne godt av.

1 boks mais
Rester av biff, skjært i strimler
1 grønn paprika i strimler
200 g reven ost, gjerne flere slag
1 mozarellapute revet i biter
Legg på løken, biffen, grønnsakene og osten. Stekes litt under midt i ovnen på full guffe til toppen er gyllen.
Du finner masse spennende pizzaoppskrifter, både på hvit pizza og andre, mer tradisjonelle varianter hvis du sjekker her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.