Hvit pizza med karamellisert løk og biffrester

Hvit pizza med karamellisert løk og biffrester

Hvit pizza med karamellisert løk og biffrester er en velsmakende måte å bruke restemat på. Om du ikke har forsøkt hvit pizza enda, kan jeg virkelig anbefale det. Hvit pizzasaus er enkelt å lage, kun crème fraîche, hvitløk, salt og pepper. Denne pizzaen smaker nydelig med den karamelliserte løken.

Start med bunnen. Du finner oppskrift på en deilig pizzabunn her

Pizzasausen:

1 boks crème fraîche

1 revet hvitløk, eller hvitløk fra tube

Salt og pepper

Bland crème fraîche og hvitløk og smak til med salt og pepper. Fordel blandingen over pizzabunnen. 

4 løk i strimler

2 ss smør

Stek løken i smør til den er karamellisert og rør jevnlig, så den blir jevnt stekt. Hell løken over i en sil, så smøret får renne godt av.

Hvit pizza med karamellisert løk og biffrester før steking
Hvit pizza med karamellisert løk og biffrester før steking

1 boks mais

Rester av biff, skjært i strimler

1 grønn paprika i strimler

200 g reven ost, gjerne flere slag

1 mozarellapute revet i biter

Legg på løken, biffen, grønnsakene og osten. Stekes litt under midt i ovnen på full guffe til toppen er gyllen.

Du finner masse spennende pizzaoppskrifter, både på hvit pizza og andre, mer tradisjonelle varianter hvis du sjekker her.

Hvit pizza med karamellisert løk og biffrester
Hvit pizza med karamellisert løk og biffrester

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese