Innbakt kylling med pasta og bønnemiks er enklere å lage enn det ser ut som, siden jeg har brukt ferdig bønnemiks, som er blandet i pastaen. Oppskriften er passe til 4 personer.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Rør inn 1 pk. bønnemiks.

4 store kyllingfileter
4 skiver jarlsbergost, eller annen ost du liker
2 egg
4 ss mel
8 ss panko (strøkavring)
4 skiver bacon
Salt og pepper
Skjær en slisse i hver kyllingfilet og legg i osteskiver i hver av dem. Krydre med litt salt og pepper. Dypp kyllingfiletene i mel, deretter i egg og til slutt panko. Snurr en baconskive rundt hver av dem. Stek dem i smør, på begge sider, til kyllingen er gjennomstekt, men ikke tørr.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.