Jemens nasjonalrett er saltah, som er en stuing laget av kraft, smakssatt med bukkehornkløver, koriander, purre og sahawiqsaus. Den kan lages både med og uten kjøtt. Kylling, geit og lam er de mest brukte kjøttslagene i Jemen. Langs kysten spises det også fisk. Det er ikke vanlig å bruke meieriprodukter i Jemen.
- Blåskjell med mandel- og harissasaus
- Couscous
- Couscoussalat med mango- og karridressing
- Falafel med hummus og tahinisaus
- Fersk tunfiskbiff
- Filopakket fiken med chèvre
- Granateplelaks
- Hummer med couscoussalat
- Hummus – lettvint og godt
- Indrefilet med hummus og tahinisaus
- Khobz, khoubz, khobez, khubez, khubooz, kesra, agroum
- Kjøttboller med salat og hummus
- Kokosis med vanilje
- Kylling kabsa
- Kylling med couscous og salat
- Lammebollebiriyani
- Lammefilopai
- Malawah
- Mandel- og harissamarinerte grillspyd av lam
- Muhalabia
- Pizza med smak av Midtøsten
- Salat fra Midt-Østen
- Salat med appelsin og karridressing
- Shakshouka
- Tunfisk med couscous og salat
- Tunfisk med couscoussalat og mango- og karridressing
- Yoghurthummussaus