Kålrabistappe – kålrotstappe

Kålrabistappe – kålrotstappe er tradisjonelt tilbehør til mange slags middagsretter.

1 stor kålrot i terninger

2 gulrøtter i terninger

1 øse kraft, ev. vann og fond eller buljongterning

1 god klatt smør

1/2 ts malt muskatnøtt

Fløte

Salt og pepper

Kok kålrot og gulrot mørt i vann. Hell av vannet, mos kålrot og gulrot og tilsett kraft, en god klatt smør, muskatnøtt og fløte, til den er passe tykk. Kålrabistappe smakes til med salt og pepper.

Kålrabistappe - kålrotstappe
Kålrabistappe – kålrotstappe

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese