Karibisk mat er en fusjon av afrikansk, kreolsk, Cajun, amerindisk, europeisk, latinamerikansk, indisk , sørasiatisk, Midtøsten og kinesisk. Disse tradisjonene ble brakt fra mange forskjellige land da de kom til Karibia. I tillegg har befolkningen laget stiler som er unike for regionen. Det brukes mye mat fra havet.
Karibiske oppskrifter:
- Ananas med kokosis og karamellsaus
- Bacalao fra Puerto Rico
- Bahama mama
- Bananpudding
- Banansufflé
- Barbacoa – Pulled pork goes texmex
- Blushing Piña Colada
- Brisen havfrue
- Chapati
- Empanadas
- Eple- og pærechutney
- Eple- og plommechutney
- Eplechutney
- Fersk tunfiskbiff
- Friterte plantanas
- Green Hawaii
- Island affair
- Jamaican mule
- Karibisk kylling
- Karibisk kyllingrett
- Kokos mint Collins
- Kokosis med karamellsaus
- Kokosis med vanilje
- Kokospudding
- Kokospudding med ananas i rom- og karamellsaus
- Kokospudding med bringebærcoulis
- Kylling med mango, papaya og ingefær
- Limesyltet løk
- Malibu spritz
- Nanbrød med chili
- Nanbrød med koriander
- Nanbrød med løkfrø (Nigellafrø)
- Painkiller
- Panna cotta med kokos- og mango
- Piña Colada
- Piña Coladadessert
- Pizza Jamaican style
- Purple rain
- Rekecocktail som i Karibia
- Rumbanbu
- Syltet rødløk