Rekecocktail som i Karibia er en frisk og god forrett, som smaker aller best med ferske reker, men du kan bruke frosne eller lakereker også. Om du velger lakereker, anbefaler jeg at du bruker noen av god kvalitet og skyller dem litt, så lakesmaken forsvinner.
Denne oppskriften er passe til 4 personer
1/2 finhakket paprika
2 finhakkede, røde chili
1 finhakket vårløk
1 mango i små terninger
saften av 1 lime
1 neve finhakket koriander
200 g pillede reker
Bland og fordel blandingen i 4 porsjonsformer.
1 avokado
Saften av 1 lime
2 ts honning
2 ss kokoskrem
Ingrediensene kjøres jevn i stavmikser, helles over i spumaflaske og sprøytes på toppen av hver skål. Om du ikke har spuma, kan du legge den på med en spiseskje.
Du finner flere spennende og varierte forretter og småretter fra fjern og nær her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.