Karrisild fås kjøpt i matbutikken, men den er ikke i nærheten så god som den du lager selv. Jeg vanner alltid ut sildefiletene i 2 døgn i melk i kjøleskapet, deretter skyller jeg av melken og tørker filetene i kjøkkenpapir.
1 pk majones
2 dl crème fraîche
1 ss karri
2-3 ts sennep
2 ss kapers
1 stor løk, finhakket
2 epler, skrelt og delt i små terninger
1 ss agurkmiks
6 utvannede kryddersildfileter, delt i gaffelbiter
Pepper
Bland alt, utenom sildefileten og smak til med pepper. Rør inn sild og la karrisilden stå kaldt i 2 døgn, før du spiser den.
Du finner flere deilige sildeslag, både tradisjonelle og mer spennende varianter her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.