Kebabdressing gjør mye av smaken når du nyter kebaben. Denne sausen er kompleks og en favoritt hos oss. Den er også super til å servere ved siden av kebabpizza og om du liker den veldig godt, til hamburger.
350 g gresk yoghurt
150 g ekte majones
1 dl Heinz ketchup
2 ss lake fra sylteagurk
8 fedd malt hvitløk (bruk ev. hvitløkspresse)
4 ts salt
2 ts sort pepper
3 ts cayennepepper
4 ts malt koriander
2 ts spisskummen
2 ts garam masala
1 ss oregano
2 ts kanel
3 ss paprika
1/2 lime, kun saften
Bland alt sammen og sett kaldt i noen minutter, så smakene får satt seg.

Du finner flere spennende og smaksrike sauser fra fjern og nær, både varme og kalde, her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.