Kimchi – hurtigvarianten

Kimchi – hurtigvarianten er kjekk i en hektisk hverdag. Kimchi er en viktig del av den koreanske maten og det er ikke alltid jeg tar meg tid til å lage den fra bunnen. Jeg har forsøkt noen ferdige varianter på boks, men synes ikke at noen av dem har smakt godt. Det siste forsøket mitt, var en kimchibase, som jeg ble anbefalt i en asiatisk forretning. Den gjorde at dette ble både enkelt og godt.

1 pose ferdig strimlet gulrot, vårløk og kål

1 glass kimchibase

Rør sammen og sett i romtemperatur, mens du lager resten av måltidet.

 

Kimchi - hurtigvarianten
Kimchi – hurtigvarianten

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese