Alle har vel ef forhold til kinesisk mat, men det finnes mye mer enn det du får på den nærmeste kinarestauranten. Det er store forskjeller på mattradisjonene i de ulike områdene av Kina, men fellesnevnere er at melkeprodukter og storfekjøtt nesten ikke brukes. Grisekjøtt og nøtter brukes derimot over alt.
Kinesiske oppskrifter:
- 5-spice (5-krydder)
- 5-spice sliders
- Agurksalat med asiatisk vri
- Agurksalat til fiskeretter fra Sør-øst Asia
- Appelsinkylling
- Asiatisk biffpizza
- Asiatisk gryte med nudler
- Asiatisk kylling med ris
- Bao buns med crispy kyllingbryst
- Biff chop suey
- Biffwok
- Crispy duck – en kinesisk favoritt hos oss
- Dressing til bao buns
- Fersk tunfiskbiff
- Fisk i bao buns
- Fried rice
- Glaserte svinekotelettspyd
- Hainanesisk kyllingris
- Hot kyllingsalat
- Innbakt svinefilet med sursøt saus
- Jajangmyeon (Zha Jiang Mian) uten kjøtt á la jr.
- Kald saus som i Østen
- Khao Moo Dang
- Kinesisk BBQ-kylling
- Kinesisk BBQ-saus
- Kinesisk biffgryte
- Kinesisk kylling med black pepper sauce
- Kinesisk kyllinggryte med nudler
- Kinesisk kyllingwok med nudler
- Kinesisk nyttår
- Kinesisk soyakylling
- Kylling chop suey
- Kylling gong bao
- Kylling i svartpeppersaus
- Laks som i Østen
- Laksa med nudler
- Langtidskokt «pulled beef»
- Mongolsk biff
- Nudelsuppe med biff
- Østers med smak av Østen
- Pandanis
- Popcornkylling
- Pulled svin med steambuns
- Ramensuppe med biff
- San choy bau
- Steam buns – Gua bao
- Steam buns – Gua bao med oksekjøtt
- Steam buns med laks
- Sticky pandanris med ananas
- Sticky rice
- Svinefilet med honning- og soyaglace
- Syltet rødløk
- Tunfisk som i Østen
- Tunfisk Szechuan med nudler og bok choy