Kokoslaks er en rett det er enkelt å gange opp oppskriften og lage i langpanna, om det er mange som skal spise.
2 løk, grovhakket
4 store gulrøtter i små terninger
1 purre i strimler
1/2 flaske sweet chili sauce
1 boks kokosmelk
1 boks kokoskrem
Salt og pepper
800 g laks i porsjonsstykker
Kokosflak
Legg løk. gulrot og purr i en ildfast form og fordel laksestykkene oppa. Bland sammen kokosmelk, kokoskrem og sweet chilisauce i en bolle og smak til med salt og pepper. Hell kokosblandingen over fisken og grønnsakene og dryss over kokosflak. La det steke i ovnen på 200 grader til laksen er klar. Gulrøttene skal fortsatt ha tyggemotstand.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.