Koreansk mat består av mye ris, nudler, grønsaker og kjøtt. Den inneholder ofte kimchi og ris krydret med sesamolje, doenjang, soyasaus, hvitløk og gochujang (chilipaste).
Koreanske oppskrifter:
- Agurksalat med asiatisk vri
- Agurksalat til fiskeretter fra Sør-øst Asia
- Asiatisk biffpizza
- Bibimbap
- Biffwok
- Bulgogi
- Dak Gogi – koreansk BBQ-kylling
- Dressing til bao buns
- En rask wok fra Sørøst-Asia
- Fersk tunfiskbiff
- Fisk i bao buns
- Jajangmyeon (Zha Jiang Mian) uten kjøtt á la jr.
- Karamellsaus med peanøtter
- Kimchi – hurtigvarianten
- Koreansk BBQ-pizza
- Koreansk fritert kylling – Yangnyeom Chicken
- Koreansk pizza
- Koreansk svinenakke
- Østers med smak av Østen
- Pandanis
- Popcornkylling
- Rødkålsalat fra Korea
- Steam buns – Gua bao
- Steam buns – Gua bao med oksekjøtt
- Sticky rice