Kylling i kokossaus

Kylling i kokossaus er en rett som smaker godt og er rask å tilberede. Sausen som er syrlig, søt, hot og fyldig. Om du ikke ønsker retten så sterk, kan du halvere mengden sambal oelek. Oppskriften er passe til 4 pers.

1 boks kokoskrem

1 løk, finhakket

3 ss limejuice

2 fedd hvitløk, finhakket

2 ss hver sambal oelek og brunt sukker

1 ss vegetabilsk olje og revet fersk ingefær

1 ts havsalt

6 beinfrie og skinnfrie kyllinglår

Forvarm ovnen til 180 grader.

Bland alle ingrediensene, unntatt kyllingen, i en bolle. Tilsett kyllingen og bland godt, så kyllingen blir dekket på alle kanter. Hell blandingen over i en stor ildfast form. Stek midt i ovnen i ca. 45 minutter på 180 grader, eller til kyllingen er gjennomstekt og sausen har tyknet og blitt gyllen.

Legg på korianderblader og limebåter.

Kylling i kokossaus
Kylling i kokossaus

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese