Kyllingklubber er kjempegodt og kan brukes med forskjellig tilbehør, for eksempel ris og salat som kveldskos eller som en del av et meze- eller tapasmåltid. Jeg liker å marinere dem før de stekes. Om du har tid, er det supert om de kan ligge i marinade i ett døgn, men om du har kortere tid, blir de uansett nydelige. Du finner harissa i glass blant annet hos Meny.
30 kyllingklubber naturell
8 ss frisk koriander, finhakket
4 ss soyasaus
2,5 dl søt chilisaus
4 ss harissa fra glass
4 lime, kun saften
Bland koriander, chilisaus, soyasaus, harissa og limesaft, før du rører inn kyllingklubbene i blandingen, dekker til og setter det kaldt til marinering.
Stek klubbene i en ildfast form i stekeovnen på 200 grader i ca. 30 minutter.
Kyllingklubbene kan også grilles, pensle med marinaden underveis, så skinnet blir sprøtt og godt.

Du finner flere spennende og velsmakende oppskrifter på retter til tapas, meze, antipasti og dim sum her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.