Kyllingkos med ris

Kyllingkos med ris er en skikkelig koserett, som også er lettvint å lage og passer for både små og store gjester.

2 strimlede løk

1 pk skivet sjampinjong

4 store kyllingfileter i strimler

1 ss grillkrydder

1 ss paprikakrydder

2 paprika i terninger (gjerne flere farger)

1/2 l fløte

1 dl soyasaus

Pepper

Stek løken mør i smør. Legg den over i en kjele. Stek sjampinjongen i det samme smøret og hell den over i den samme kjelen. Krydre godt med pepper, grillkrydder og paprikakrydder. Tilsett paprika, fløte, kyllingstrimler og soyasaus. Kok til sausen har passe konsistens og kyllingen er gjennomkokt. Smak om sausen er salt nok, om ikke, tilsett mer soyasaus.

Server kyllingkos med ris og pynt gjerne med friske urter.

Kyllingkos med ris
Kyllingkos med ris

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese