Kyllingsalat med karri og eksotisk frukt

Kyllingsalat med karri og eksotisk frukt

Kyllingsalat med karri og eksotisk frukt passer både til frokost, lunsj, eller som en liten kveldssnack. Den er god på brødskiva, i en baguett eller rullet i en wrap.

2 kyllingbryst

1 pose majones

3 ss rømme

1 ss karri

1/2 sitron, saften

1 klype tørket chili

1 boks eksotisk frukt, i små terninger

1/2 rødløk, finhakket

2 ss bladpersille, finhakket

Salt og pepper

Stek kyllingbrystene og del dem i terninger. Bland alle ingrediensene i en bolle. Kyllingsalat med karri og eksotisk frukt blir bare bedre av å stå litt i kjøleskapet og kan gjerne lages dagen i forveien.

Kyllingsalat med karri og eksotisk frukt

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese