Kyllingspyd med honning og rubb er super sommermat og ganske kjapt å tilberede og du kan variere tilbehøret etter humøret. Oppskriften er passe til 4 personer.
2 løk i store biter
600 – 800 g kyllingfilet i store biter
2 paprika, gjerne flere farger
2 maiskolber i skiver
Olivenolje
2 ss rubb (jeg har brukt Jens Eides «Jysla god rubb», men du kan bruke hvilken du vil eller lage selv)
Ca. 1 dl akasiehonning
Tre kylling, paprika, mais og løk på spyd. Pensle dem med olivenolje og dryss på rubb. Risle honningen over og legg på grillen. Snu dem jevnlig så de ikke blir brent.
Server gjerne med en eller annen variant av poteter. Du finner oppskrift på mange forskjellige her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.