Kyllingspyd med patatas bravas

Kyllingspyd med patatas bravas

Kyllingspyd med patatas bravas smaker nydelig i sommervarmen. Marinaden kan gjerne brukes til annet kjøtt også. Oppskriften er passe til 2 personer.

400 g kylling, lårfilet, tredd på grillspyd

Patatas bravas:

800 g kokefaste poteter

1 boks aioli fra Bama

1 boks aioli med chili fra Bama

Kok potetene, del dem i grove skiver og bland dem med aioli

Marinade:

2 fedd finhakket hvitløk

2 pk black garlic glaze (fra Meny)

1 liten lime, kun saften

2 ss ketjap manis

Black Garlic Glaze 50g Meny

Bland ingrediensene til marinaden og smør grillspydene på alle sider med den.

Grill spydene på alle kanter, til de har fin farge utenpå og så vidt stekt inni, så de fremdeles er saftige.

Server gjerne med noen salatblader.

Kyllingspyd med patatas bravas

Kyllingspyd med patatas bravas

 

Du finner mange spennende og varierte grilloppskrifter fra fjern og nær her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese