Kyllingspyd med patatas bravas smaker nydelig i sommervarmen. Marinaden kan gjerne brukes til annet kjøtt også. Oppskriften er passe til 2 personer.
400 g kylling, lårfilet, tredd på grillspyd
Patatas bravas:
800 g kokefaste poteter
1 boks aioli fra Bama
1 boks aioli med chili fra Bama
Kok potetene, del dem i grove skiver og bland dem med aioli
Marinade:
2 fedd finhakket hvitløk
2 pk black garlic glaze (fra Meny)
1 liten lime, kun saften
2 ss ketjap manis
Bland ingrediensene til marinaden og smør grillspydene på alle sider med den.
Grill spydene på alle kanter, til de har fin farge utenpå og så vidt stekt inni, så de fremdeles er saftige.
Server gjerne med noen salatblader.
Kyllingspyd med patatas bravas
Du finner mange spennende og varierte grilloppskrifter fra fjern og nær her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.