Laks som i Østen er knallgodt og det tar kortere til å lage enn man skulle tro.
200 g laks per person.
Marinade:
1 ts ingefær
2 ts hvitløkspaste
1 ts sitrongress
4 ss mushroomsoyasaus
2 ss sweet chili dippingsause
3 ss ketjap manis
1/2 ts sesamolje
Bland sammen ingrediensene til marinaden, del fisken i porsjonsstykker og la den ligge i marinaden i min. 30 min.
Saus:
6 ss mushroon soyasaus
1/2 ts ingefær
1 ss sweet chili dippingsause
1/4 ts sesamolje
3 ss ketjap manis
1 ss sesamfrø, ristet
1 ss limesaft
2 ss finhakket koriander
Rør sammen og sett til side til den skal serveres.
Servering:
Server laks som i Østen med valgfrie grønnsaker, jeg har brukt brokkolini, som kun har fått et rakt oppkok og ris eller nudler, kokt etter anvisning på pakken.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.