Lakseforrett med reker, rogn og pepperrotkrem er en velsmakende forrett. Laksen serveres rå, så jeg bruker alltid Salma, som smaker friskt og er vakumpakket. Jeg kjøper ferske reker, som jeg piller selv og stor rogn på glass, siden jeg synes den er mest dekorativ.
Pepperrotkrem:
1 dl creme fraiche
15 g reven pepperrot
1 ts limesaft
Alt blandes og settes kaldt til bruk
Laksen:
200 g laksefilet helst Salma
200 g røkelaks
Saft av 1 lime
1 neve finhakket basilikum
1⁄2 ts pepper
Pynt:
Noen reker
Rogn på glass
Frist basilikum
Reddikspirer eller annet grønt
Finhakk fisken med en skarp kniv. Bland sammen alle ingrediensene. Anrett på tallerken sammen med pepperrotkrem, reker, rogn, friske basilikumblader og reddikspirer eller annet grønt. Server litt sprø kjeks til.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.