Laksepakke kan varieres, nesten i det uendelige og du kan velge om du vil lage den på grillen eller i stekeovnen. Denne er grillet og har fått følge av råstekte poteter. Oppskriften er passe til 2 personer. Om du skal lage til flere, anbefaler jeg å fordele i flere pakker.
800 g laks (jeg bruker Salma)
Litt romtemperert smør til smøring av folien
1/2 purre i strimler
1 gulrot i tynne skiver
10 minitomater delt i 4
1/2 paprika i strimler
2 ts Santa Maria fiskekrydder (eller tilsvarende)
Smør folien med smøret, legg på laksen i ett stykke og dryss over resten av ingrediensene.
Sausen:
2 ss fiskefond
1/2 boks crème fraîche
1 fedd hvitløk
Salt og pepper
Bland alt sammen og fordel utover grønnsakene.
Pakk godt sammen og legg i ovnen på 200 grader, eller på grillen ved middels temperatur i 15 – 20 min. Om du har brødhylle i grillen kan den ligge der.
Du finner oppskrift på råstekte poteter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.