Laksepakke

Laksepakke

Laksepakke kan varieres, nesten i det uendelige og du kan velge om du vil lage den på grillen eller i stekeovnen. Denne er grillet og har fått følge av råstekte poteter.  Oppskriften er passe til 2 personer. Om du skal lage til flere, anbefaler jeg å fordele i flere pakker.

800 g laks (jeg bruker Salma)

Litt romtemperert smør til smøring av folien

1/2 purre i strimler

1 gulrot i tynne skiver

10 minitomater delt i 4

1/2 paprika i strimler

2 ts Santa Maria fiskekrydder (eller tilsvarende)

Smør folien med smøret, legg på laksen i ett stykke og dryss over resten av ingrediensene.

Sausen:

2 ss fiskefond

1/2 boks crème fraîche

1 fedd hvitløk

Salt og pepper

Bland alt sammen og fordel utover grønnsakene.

Pakk godt sammen og legg i ovnen på 200 grader, eller på grillen ved middels temperatur i 15 – 20 min. Om du har brødhylle i grillen kan den ligge der.

Du finner oppskrift på råstekte poteter her.

 

Laksepakke med råstekte poteter
Laksepakke med råstekte poteter

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

 

 

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese