Laksesalat

Laksesalat

Laksesalat er godt og sunt og kan brukes både som en smårett, forrett eller lunsjrett. Oppskriften er passe til 4 personer, som lunsjrett og 8 personer som forrett.

Salaten:

600 g salma

1 mango i terninger

1 avocado i tynne båter

2 vårløk, i strimler

1 pose babyleafsalat eller babyspinat

Fordel salat/spinat og avocado utover et fat.

Skyll og tørk salmaen og fres den raskt på alle sider i olje i en stekepanne. Den skal fortsatt være rå inni. Skjær den i tynne skiver og fordel den utover fatet. Dryss over  mango og vårløk.

Dressing:

1 ss soyasaus

1 ts revet ingefær

2 ss riseddik

1 ts honning

1 ts sesamolje

Rør sammen ingrediensene til dressingen og fordel den over salaten.

Topping:

4 ss granateplekjerner

4 ss rista sesamfrø

1 neve koriander

Dryss på granateplekjerner, sesamfrø og og korianderblader og server.

Laksesalat
Laksesalat

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

 

 

 

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese