Laksetaco smaker bedre enn det høres ut. Jeg liker godt denne varianten med fisk og hjemmelaget salsa. Det går fort å lage laksetaco. Den trenger kun å stekes i 2 minutter med krydder og olje og den tilsettes heller ikke vann, som du gjør med kjøttdeigtaco. Denne oppskriften er passe til 4 personer.
Laksen:
600 g laksefilet, f.eks. Salma
4 ss tacokrydder, gjerne hjemmelagd
2 ss nøytral olje, f.eks raps
Krydre laksen med tacokrydder og stek den i oljen i 1 minutt på hver side.
Salsa:
1/2 slangeagurk i små terninger
1/4 finhakket rødløk
1 liten boks mais
Bland alle ingrediensene til salsaen og smak til med salt og pepper
Server laksetaco med lomper, tacosaus etter eget ønske, reven ost og ev. rømme eller guacamole, som du finner oppskrift på her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.