Lammecarré med sennep er en deilig og litt uvanlig variasjon av lam. Det smaker aller best, om kjøttet får marinere over natten, men om du ikke har tid til det, smaker lammecarré med sennep godt uansett.
2 lammecarréer
2 ss sennep
1/2 ts pepper
2 finmalte fedd hvitløk
Salt
Smør lammecarréene inn med en blanding av sennep, pepper og hvitløk. La kjøttet hvile i noen timer i kjøleskapet, om du har tid til det. Dryss på salt etter eget ønske og legg dem på varm grill eller i grillpanne i noen minutter, for å få fin stekeskorpe. Sett dem deretter i stekeovnen på 180 grader til steketermometeret viser 50 grader. Det tar ca 20 minutter. La kjøttet hvile i noen minutter, før du deler det opp.
Serveres med ovnsbakt løk, ovnsbakte rotgrønnsaker og karri- og sennepssaus.
Du finner oppskriften på sausen her.
Oppskriften på grønnsakene finner du her.
Oppskriften på den ovnsbakte løken finner du her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.