Lettvinn eplekake er helt super når du får overraskende besøk eller har dårlig tid og har lyst på noe godt. Denne eplekaka er saftig og deilig smak av kanel.
150 g mel
150 g sukker
1/2 ts bakepulver
150 g smør
2 egg
Bland det tørre i en bolle. Visp eggene lett sammen, smelt smøret og rør alt sammen. Fordel blandingen i en smurt, ildfast kakeform.
2 epler
2 ss sukker
1 ts kanel
Skrell eplene og del dem i små terninger, dryss over sukker og kanel, og bland godt. Fordel eplene over kakerøra og stek på 175 grader i 30 minutter. Sjekk med en stekepinne at røra er gjennomstekt. Dryss over litt perlesukker som pynt.

Server lettvinn eplekake med krem, vaniljesaus eller iskrem. Du finner oppskrift på en deilig vaniljeis her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.